Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1, Did:0, useCase: 3

Pleinics: "Izmaiņas būs"

Telefonsarunā portālam eSports.lv basketbola kluba "Ventspils" komandas ģenerālmenedžeris Ralfs Pleinics dalījās iespaidos par klubā esošo situāciju pēc piedzīvotajām četrām neveiksmēm pēc kārtas savā laukumā.

Jautāts par komandā valdošo noskaņojumu, BK "Ventspils" ģenerālmenedžeris Ralfs Pleinics atzina: "Protams, ir neliels šoks, tomēr kaujiniecisms nav zudis. Tāpat norisinās pēdējo neveiksmju izvērtēšanas process. Zaudējām četras spēles pašā galotnē, nedaudz kaut kas pietrūka."

"Ir problēmas saspēles vadītāja pozīcijā, kā arī nenoliedzami savas sekas ir atstājis vasarā veiktais smagais treniņprocess. Ja arī turpmāk situācija nemainīsies, nāksies pieņemt attiecīgus lēmumus. Bet jau tagad varu teikt, ka izmaiņas sastāvā būs," savu redzējumu uz komandas neveiksmju sēriju paskaidroja Pleinics.

Runājot par komandas kapteiņa Aigara Vītola mazo spēles laiku pēdējā Baltijas Basketbola Līgas spēlē pret "Siauliai", ģenerālmenedžeris pastāstīja, ka šādu jautājumu labāk uzdot pašam spēlētājam un trenerim. "Pieredzējušajam spēlētājam īsā laikā spēlē pret Šauļiem divas kļūdas. Tādēļ arī viņš pagaidām atrodas vairāk uz rezervistu soliņa, nekā mēs to vēlētos."

Jāpiebilst, ka otrdienas spēlē pret "Siauliai" ar savu klātbūtni bija pagodinājis arī Latvijas izlases konsultants Kosta Jankovs, kurš pašlaik apbraukā Latviju, apzinot mūsu basketbola sistēmu.

Foto: Romualds Vambuts, eSports.lv

1 2 43 komentāri
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +6 [+] [-]

, 2007-11-01 17:05, pirms 17 gadiem
afigetj...deelj divaam kljuudaam shitaa uz solinju nevienu neseedina....
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2007-11-01 17:12, pirms 17 gadiem
kaut kas tiem chaljiem nav...iisti nepatiik legjiuonaari( iznjemot Lovu)...nepatiikami, ka pat shaulji muusmaajaas vinnee...
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2007-11-01 17:13, pirms 17 gadiem
ja Okorns Vītolu gribēja redzēt kā komandas līderi, tad tas nu garām. Kad ta viņš uzbrukumā kaut ko ir nospēlējis? Šosezon - tikai pret VEF. Iemest nevar, kļūdas - lai pārdomā dzīvi uz soliņa. Pie latviešu trenera tā diez vai notiktu.

  +9 [+] [-]

, 2007-11-01 17:16, pirms 17 gadiem
Lavam pēdējā spēlē 7 rezultatīvas piespēles un caurgājienos izprovocētas piezīmes, viņš ir labāks kā jelkad, ok varbūt klibo metienu precizitāte, bet pirms Lava lietderīguma apspriešanas jādiskutē par Gilkrista un nestabilā Bakstera situāciju. Baksters radīts vairāk brīvajam spēles stilam, un ir atkarīgs no tā, ka spēle un metieni aiziet. Būtība no viena grāvja otrā iekšā. Izcilas spēles mijas ar pieticīgām.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2007-11-01 17:20, pirms 17 gadiem
nav varianti k-kas jaamaina tiesham svaks saakums !
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2007-11-01 17:25, pirms 17 gadiem
Lovs spēlē samērā labi. protams uzbrukumā varētu mest precīzāk, bet komandai viņš ir nepieciešams. varbūt viņš nav labākais leģionārs, bet stabilākais gan. kaukas jādomā ar Baksteru un Gilkristu. moz viena vietā jāpaņem kāds jauns spēlētājs un tad otrs redzētu, ka vnk sēdēt nevarēs un ar sāktu spēlēt labāk.

 +12 [+] [-]

, 2007-11-01 17:27, pirms 17 gadiem
Pārmaiņas tiek solītas ik gadu, taču ne vienmēr (nekad?) tās neapstiprinās arī dzīvē!

Redz, spēlētāji jau ventiņiem ir atzīstami, taču pietrūkst komandas saskaņas! Pārāk bieži laukumā valda mērena anarhija: spēlētāji nezina, kur skriet, kāpēc skriet un vai vispār skriet! Šķiet, treneris un spēlētāji nav īsti viens otru atkoduši, proti, basketbolisti nesaprot, ko godājamais Gašpers tad īsti tajās shēmās grib parādīt! Un, lai vienam ar otru aprastu ir nepieciešams laiks! Gluži tas pats bija ar ASK - tikko Butauts bija ieņēmis vietu pie rīdzinieku trenēšanas, Latvijas basketbolu satricināja ziņa, ka armijnieki zaudējuši Islandes vienībai! Butauts toreiz skaidri atzina, ka vēl nezina, ko no spēlētājiem var sagaidīt! Nu, lūk, pagāja gads (protams, nomainījas lielākā daļa komandas spēlētāju) un tik uzvarēts Latvijas čempis! Ar to gribu teikt, ka jebkurš dimants, lai tas spīdētu ir jāslīpē! Arī ventiņu spēle! Lai izdodas!

P.S. Interesanti, kamdēļ Jankovs tik naski meties Latvijas basketbola saimniecības studierēšanā... ?

  +1 [+] [-]

, 2007-11-01 17:31, pirms 17 gadiem
Tieši tā, Lova funkcijas komandas spēlē tomēr ir punktu lādēšana, nevis piespēļu dalīšana! Tas, ka ar saviem pienākumiem nevar tikt galā saspēles vadītāji, - cits jautājums!

  +5 [+] [-]

, 2007-11-01 17:31, pirms 17 gadiem
Protams, ka Lavam, Helmanim, Vītolam nav jālāpa robi saspēles vadītāja postenī, (vispār nevainoju Gabrānu, viņam vairāk pārliecības un būs ok, krietni pielicis salīdzinot ar pagājušo sezonu), komandai trūkst bez Helmaņa stabila metēja, it kā pēdējās divās spēlēs ļoti labs izskatās Vairogs un spēlē arī ļoti daudz. Ar katru spēli iespēlējas Akingbala, kurš manās acīs tiešām atstāj ļoti labu iespaidu. Bet Lavam nu vienīgais ko pārmest var ir labāku metienu precizitāti no 3pt. Pēdējā spēlē vispār tikai izmesti 10 tālie, protams, no vienas puses labi, ka mazinās atkarība no tālās distances. Gilkristam ir vājš 3pt, Baksteram ja aiziet, tas pats arī Vītolam, pagaidām daudz neuzdrošinās mest jaunie Vairogs, Gabrāns. Vienīgais lādētājs ir Helmanis. Vienalga savu ticību Ventspils panākumiem neesmu zaudējis.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2007-11-01 17:32, pirms 17 gadiem
Nekas gan jau būs labi,kaut ko pamainīs,taču Vītolam būtu jāpieliek,jo veljau pensionāros jau negribētu ierakstīt.Varbūt, ka pēc izlases ir vēl saucamajā bedrē,nevar atgūt labu formu.Lai veicas!

  +4 [+] [-]

, 2007-11-01 17:38, pirms 17 gadiem
tgd jau pie BKV treneejas kaads Krievs, laikam saspeeles vadiitaajs un 87 gads. Bet iisti nezinu. Emu redzeejis vinju peedeejos BKV treninjos.

     [+] [-]

, 2007-11-01 17:38, pirms 17 gadiem
Izmaiņas Ventspilī katru reizi notiek pāris mēnešus vēlāk kā vajadzētu. Diez, kas ar tām izmaiņām bija domāts? Ja laidīs vaļā kādu no amšīsiem, tad atbalstāmi. Ja Cipu - diez vai. Ja vienīgais jaunums būs tas, ka treniņos zālē redzams kaut kāds jaunais saspēlnieks no Krievijas un viņš tiks lielajā komandā, tad Strēlnieka vietā es krānu pilsētā nepaliktu nevienu dienu.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +4 [+] [-]

, 2007-11-01 17:47, pirms 17 gadiem
Expert_AK,

Tieši tā, visi uzskaitītie spēlētāji - lielisks materiāls, no kura var izveidot vēl lieliskāku komandu! Ir tikai jāatrod pareizais veids kā visu šo sastiķēt kopā! Un tam ir nepieciešams laiks, lai izveidotos šis "ņuhs", kad ar aizvērtām acīm tu zinās, kur skries tavs komandas biedrs!

Vairogs pret Šauļiem tiešām labi nokapāja! Zēns malacis! Dies` dod, lai nepazūd viņam šī pārliecība par savu darbību laukumā! Tāpat var redzēt, ka puisis nudien pārdzīvo par savu komandu! Raugi, puisis kā driģenes saēdies (labā nozīmē) ņemās pa rezervistu soliņu! Lai vairākiem būtu tāda deksme sisties laukumā! Tad būs arī rezultāts! Un tieciet man - tāds būs!

  -3 [+] [-]

, 2007-11-01 18:14, pirms 17 gadiem
nu daaa
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2007-11-01 18:24, pirms 17 gadiem
Pilnīgi piekrītu johanam un expertam! Ventspils saspēlēsies, izrāpsies no fiziskās formas bedres un tad tiktiešām ar šādu sastāvu BBL jebkuram pretiniekam jābaidās nemaz nerunājot par LBL!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2007-11-01 18:35, pirms 17 gadiem
Tad gaidīsim tās pārmaiņas un cerams,ka tās kko mainīs uz labo pusi Ventspilij..
Slēpts komentārs: ruudias87

     [+] [-]

, 2007-11-01 18:47, pirms 17 gadiem
ruudias87 tu galvu iespiedis. rezultatiivaakais LMT virsliga un neiederas? ja par temu, tad manuprat uz parbaudes laiku ari varetu panjemt kadu saspeles vaditaju, lai juut ka ir spiediens un sak spelet labak. Lovam moz pieklibo precizitāte, bet neesmu redzējis ka Baxters ar Gilkristu ari taa labi un stabili mestu. Ja atlaidis Ciprusu, tad vispar zopa bus. varbut ari vajadzetu spiest vairak uz eiropas valstu speletajiem, ne amishiem, jo tiem speles stils un sapratne savadaka
Slēpts komentārs: ferma22
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +5 [+] [-]

, 2007-11-01 19:05, pirms 17 gadiem
BKV sezonas sākums patiešām nav izdevies, Okorns arī nepārliecina. Ir lietas, kas padarītas labi, bet ne līdz galam. Spēļu galotnes tiek zaudēts jau vairāk komandām, kuras ir ņemamas un pat vairāk, tīri uzvaramas. Iespējams, ka zvaigznes pagaidām nespīd labvēlīgi priekš ventiņiem un lietas, kas iegrozījušās nepareizi, atgūs vēlamo vietu. Kaut kas pietrūkst, gan uzbrukumā, gan pretinieku uzbrukumu bremzēšanā. Iemesli vājajam startam ir meklējami vairākos faktoros. Pirmāmkārtām, gribētos pieminēt, ka komandai ir ļoti smagi treniņi, slovēņu trenera vadībā. Tas var dod tikai nākotnē, sezonas sākuma pārtrenēties, gan nav vēlams, tā ir Okorna iespējamā kļūda, bet defekts var tikt pārvēsts par efektu, bet tikai ilgtermiņā. Otrāmkārtām, sastāvs. BKV vienmēr ir gājis kā pa viļņiem ar leģioniem, ir bijuši labāki un sliktāki varianti. Manuprāt, šis gads ir iesācies ar sliktākajiem leģionāriem kluba vēsturē. Varbūt kļūdos, jo Okorna spēles plānā viņi vienkārši neder vai nemāk iespēlēties, vai vienkārši pretiniekiem ir labāki viesspēlētāji. Kā jau zinām, ka jebkurš viesspēlētājs tiek ņemts ar domu par komandas vilcēja lomu. Džastins Lovs, attaisno. Vienozīmīgi. Tas ir arī tas, ko no viņa gaida. Metienu precizitāte uzlabosies ar laiku, kā nekā smagie treniņi un tajos šo metienu jušanu var ātri pazaudēt. Gilkrists ar Baksteru neattaisno viennozīmīgi. Pie okorna saspēles vadītājam nav lemts ilgs palikšanas laiks, un visticamāk viņš būs pirmais izkritējs. Baksteram līdzīgi. Akinbala vel jāiespēlē, jo komandai pievienojās vēlu.
Ap komandu ir neliels haoss, Vītols te met 20 punktus, te sēž uz soliņa pēc divām kļūdām, te Kasparam Ciprusam tiek meklēts cits klubs, kad traumēti pārejie garie, Cipa samet dvacāru ataisno cerības un spēlē sākumā. + amīsī.
Gaidam spēles un papildinājumus, lai veicas BKV

  +3 [+] [-]

, 2007-11-01 19:12, pirms 17 gadiem
Sniedziņ, prieks par tevi, jo kā izmetis kāds krievu rakstnieks (Gorikjs, ja nemaldos) :

Žēlums - mīlestības imitācija! ;P

  +1 [+] [-]

, 2007-11-01 19:33, pirms 17 gadiem
davai, ventinhi sanhemas! liekam iekshaa tiem leishiem! shauljiem jaaatriebjas!!!
1 2 43 komentāri