Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1, Did:0, useCase: 3

Freds Hauss uz Krieviju

Freds Hauss uz Krieviju
Freds Hauss
Foto: acb.com

Krievijas basketbola klubs Rostovas "Lokomotiv" pastiprinājis sastāvu, parakstot līgumu uz vienu sezonu ar amerikāņu uzbrucēju Fredu Hausu, kurš pagājušajā sezonā spēlēja spāņu klubā Valensijas "Pamesa".

Freds Hauss sava jaunā kluba rindās spēlēs otrā un trešā numura pozīcijās. Šovasar "Lokomotiv" veikuši samērā labu sastāva komplektāciju, piesaistot krievu centru Ņikitu Morgunovu no Maskavas apgabala "Khimki", amerikāņu saspēles vadītāju Dežuanu Kolinsu no Kauņas "Žalgira", maķedoniešu universālo uzbrucēju Pero Antiču no Sofijas "Lukoil Academic" un krievu uzbrucēju Maksimu Šeleketo no "VEF Rīga". Tagad šiem spēlētājiem pievienojies Freds Hauss.

30 gadus vecais amerikāņu basketbolists pagājušajā sezonā Spānijas ACB līgas kluba Valensijas "Pamesa" rindās ULEB kausā vidēji spēlē guva 7,8 punktus, izcīnīja 4,1 atlēkušo bumbu un pārtvēra 1,8 bumbas. Savukārt ACB līgā 193 cm garajam aizsardzības speciālistam vidēji 6,1 punkts, 3,5 atlēkušās bumbas un 1,6 stīli. Pēc Dienvidjūtas universitātes beigšanas Hauss mēģināja iekļūt NBA, bet tas nebija sekmīgi un viņš pārcēlās uz Eiropu, kur uzspēlēja Belgradas "Partizan", Viļņas "Lietuvos Rytas", Vitorijas "Tau Ceramica" un Valensijā.

Izmantotie resursi:
lokomotiv-rostov.ru

  +2 [+] [-]

, 2008-09-01 16:40, pirms 16 gadiem
Antičs un Kolinss nopietni papildinājumi