Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:370, Did:0, useCase: 3

NFL sāk atzīmēt izcilniekus

Juris Miņins
Juris Miņins

NFL sāk atzīmēt izcilniekus
Mets Raiens
Foto: AP

Nacionālās Futbolas Līgas (NFL) regulārā sezona ir beigusies un tieš tas ir laiks, kad sāk noskaidroties līgas individuālo balvu īpašnieki. Pašlaik jau tādi ir divi - labākais debitants uzbrukumā ir Mets Raiens, bet aizsardzībā - Džerods Mejo.

Atlantas "Falcons" saspēles vadītājs Mets Raiens, kurš aizvadītajā draftā tika paņemts ar kopējo trešo numuru, tika pie labākā uzbrukuma debitanta balvas, jo tieši viņa lieliskā spēle bija tā, kas "Falcons" vienību no līgas pastarīšiem pārvērta par vienu no Superkausa ("Super Bowl") pretendentiem.

Raiena kontā ir 16 spēles (visas sākumsastāvā), 265 precīzas piespēles (no 434, 61%), sasniegti 3440 jardi, 16 piezemējumi, taču 11 pārķertās piespēles, sešas zaudētas bumbas un 17 reizes viņš ir apstādināts pirms piespēles izdarīšanas. "Izsišanas" spēlē saspēles vadītājs arī ir piedalījies un 55 mēģinājumos ir sasniegti 104 jardi un izdarīts viens piezemējums.

Savukārt centra aizsargs Džerods Mejo, kurš pārstāv Jaunanglijas "Patriots", ieguva labākā aizsardzībā spēlējošā debitanta balvu. Viņa pārsvars bija neapstrīdams, jo no 50 balsīm 49 tika atdotas viņam par labu.

Arī Mejo kontā ir visas 16 spēles sākumsastāvā, 128 spēka paņēmieni, 28 reizes viņš ir palīdzējis veikt spēka paņēminu un "atgrieza" vienu zaudēto bumbu.

Izmantotie resursi:
sportingnews.com