Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:370, Did:0, useCase: 3

Hadsons kļūs par NFL apmaksātāko centru

Juris Miņins
Juris Miņins

Hadsons kļūs par NFL apmaksātāko centru
Rodnijs Hadsons
Foto: Zumapress.com/Scanpix

Nacionālās futbola līgas (NFL) komanda Oklendas "Raiders" un tās centra uzbrucējs Rodnijs Hadsons ir vienojušies par jaunu līgumu, kas padarīs futbolistu par savas pozīcijas apmaksātāko spēlētāju visā līgā.

Centra uzbrucējs Rodnijs Hadsons un Oklendas "Raiders" ir vienojušies par sadarbības pagarināšanu uz trim gadiem par kopējo summu 33.4 miljoni ASV dolāru, no kuriem 24.4 miljoni ir līguma garantētā summa. Ar vidējo algu 11.13 miljoniem ASV dolāru Hadsons nu ir kļuvis par savas pozīcijas apmaksātāko spēlētāju visā līgā.

Jāpiebilst, ka 11 un vairāk miljonus uz šo brīdi līgā pelna tikai Bufalo "Bills" pārstāvis Mičs Morze (11.125 miljoni sezonā) un Pitsburgas "Steelers" pārstāvis Morkīzs Ponsijs (11 miljoni sezonā), taču kopumā četriem centriem ir lielākas līguma garantētās summas.

30 gadus vecais Hadsons karjeras laikā divreiz ir iebalsots "Pro Bowl", bet karjeras laikā viņš sevi ir pierādījis kā viens no labākajiem piespēļu uzbrukuma spēlētājiem.

Jāatgādina, ka "Raiders" vienība šajā starpsezonā jau noslēdza vienu rekordlīgumu ar uzbrukuma līnijas spēlētāju – Trentam Braunam piešķirot četru gadu un 66 miljonu līgumu, kas viņu padarīja par apmaksātāko uzbrukuma līnijas spēlētāju.

Kā arī...

- Maiami "Dolphins" ir nosaukusi sezonas starta pirmo saspēles vadītāju un tas ir Raiens Fitzpatriks. Atgādināsim, ka šajā starpsezonā "Dophins" no Arizonas "Cardinals" iemainīja arī Džošu Rouzenu.

- Turpinās Hjūstonas "Texans" un Džadeviona Klaunija sāga, proti, spēlētājs grib tikt prom no komandas, bet komanda meklē izdevīgāko maiņas partneri. Lai arī tiek runāts par piecu komandu ieinteresētību, pagaidām darījums vēl nav noticis. "Texans" iepriekš esot izrādījusi interesi par Maiami komandas uzbrucēju Džeremiju Tansilu.

- Šodien NFL komandām ir jātiek skaidrībā ar sastāvu gaidāmajai sezonai, t.i., jāatlaiž liekie spēlētāji, lai vienības sastāvā paliktu 53 futbolisti.

Izmantotie resursi:
https://www.nfl.com/