Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:370, Did:0, useCase: 3

Vārdu cīņas pirms NFL fināla

Vārdu cīņas pirms NFL fināla
Pleksiko ("Plekss") Buress
Foto: AP Photo/Julie Jacobson

Svētdienas vakarā NFL spēlētājiem beidzot būs iespēja samērot savus spēkus laukumā. Pagaidām viņi trenējas un piedalās vārdu kaujās. Tā viens no futbolistiem paredz rezultātu 23:17.

Šobrīd aktuālākā tēma, runājot par NFL finālu jeb "Super Bowl", ir Ņujorkas "Giants" malējā uzbrucēja Pleksiko Buresa prognoze, ka finālā uzvarēs Ņujorkas vienība. Viņš arī nosauca precīzu rezultātu: 23 pret 17.


Pretinieku (Jaunanglijas "Patriots") vienības saspēles vadītājs, sezonas MVP Toms Breidijs, to uzskata par super-nepieklājību: "Mēs gūsim tikai 17 punktus? Nu labi, Plekss vismaz ir aizsargs? Es vēlētos, lai viņš būtu teicis 45:42 un mazliet augstāk vērtētu mūsu uzbrukumu un spēju gūt punktus."


Sezonā Jaunanglijas "Patriots" guvuši 589 punktus. Regulārā sezona ir 16 spēles gara. Vēlāk Buress teica: "Sports ir sports, tā ir arī izklaide. Tāpēc es pateicu 23:17." Un par Breidija atbildi viņš nav sajūsmā - tā neesot domāta kā necieņa pret nevienu: "Manis teiktais nokļūst virsrakstos visā pasaulē - bet spēle tik un tā būs jāspēlē! 23:17 vienkārši pirmais ienāca prātā."


Rendijs Moss rezumēja šo tēmu: "Tagad viss spiediens ir uz viņiem, jo prognoze ir izdarīta un tā ir jāpamato. Lai nav tikai tukši vārdi."


Izmantotie resursi:

espn.com

     [+] [-]

, 2008-01-31 18:41, pirms 16 gadiem
Vot kā rodas intriga ap spēli!

     [+] [-]

, 2008-01-31 20:44, pirms 16 gadiem
Lai arī neesmu ne Patriots, ne Giants fans ceru, ka notiks lielākais aplauziens sporta vēsturē - Pats zaudēs Giants...

     [+] [-]

, 2008-01-31 20:55, pirms 16 gadiem
Kāds nu tur lielākais aplauziens - NE izredzes nemaz tik viennozīmīgi vērtētas netiek

     [+] [-]

, 2008-01-31 21:28, pirms 16 gadiem
Nu lauziens būtu smags, neviena zaude līdz SB un tad beigās krahs. Psiholoģiski tas noteikti iedragātu Pats prātus, lai gan rekordi šiem daži labi kā kompensācija jau ir. Nekad neesmu bijis Pats fans, nekad man viņi nav patikuši, taču Giants gan man ļoti simpatizē un ceru, ka šie uzvarēs.

     [+] [-]

, 2008-01-31 22:25, pirms 16 gadiem
nu šeit ir 2 varianti:
1) suņi rej, karavāna iet tālāk! (te jau pa sezonu atsevišķi eksemplāri izteicās par NE pirmo zāģi tieši pret viņu komandu, taču rezultāti izpalika, par Brady atbildi (pat, ja tas bija tikai joks) - necel nu degunu, pret SD 21 punkts nebija nekas oho, turklāt pats Brady uz saviem 2 TD virsū uzlika 3 INT, Maroney to spēli izvilka!)
2) mazs cinītis gāž lielu vezumu (esmu par šo variantu, lai gan spēli pats neskatīšos, jo NYG ir tiešām pacēlusies kā fēnikss no pelniem un tas būtu skaists punkts uz i (to pašu gan varētu teikt par NE ), taču, Viestur, tas tiešām būs lielākais aplauziens NFL vēsturē, lai kā pirms spēles līdzīgi vērtētu abu komandu izredzes (tie ir tādi pieklājības un tolerances žesti, lai gan zemapziņā 3/4 jeņķu domā, ka NE vinnēs

     [+] [-]

, 2008-01-31 22:42, pirms 16 gadiem
Es biju domājis par to, ka lielākais aplauziens ne jau vispār sporta vēsturē, kā kolēģis minēja. NFL jā, bet tam vairāk apsolu pievērsties "Super Bowl" pirmsskata rakstā.

     [+] [-]

, 2008-01-31 22:52, pirms 16 gadiem
Nu, skatoties dažus video nfl.com, esmu sapratis, ka Giants uzvaru negaida neviens. Arī es. Eli, manuprāt, sabruks, lai gan es varu smagi kļūdīties, jo 16. nedēļā pret Pats viņš nodeva uguņus. Es arī šaubos, ka Brady aizvadīs 2 sliktas spēles pēc kārtas, es paredzu labu spēli no viņa. Redzēsim....

Gaidīsim rakstu ar nepacietību, Viestur.