Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:370, Did:0, useCase: 3

Dokets nav apmierināts ar atalgojumu

Juris Miņins
Juris Miņins

Dokets nav apmierināts ar atalgojumu
Darnels Dokets
Foto: AP

Nacionālās futbola līgas (NFL) vienības, aizvadītās sezonas "Super Bowl" finālistes, Arizonas "Cardinals" viens no vadošajiem aizsargiem Darnels Dokets twitter.com portālā ir izteicies, ka nav īsti apmierināts ar viņam maksāto atalgojumu.

Darnels Dokets, atbildot uz ziņu, ka viņš ir iekļauts starp pieciem labākajiem pašlaik aktīvajiem iekšējās līnijas aizsargiem, piebilda: "Es vēlētos, lai arī mana alga atbilstu šim līmenim." Šāds paziņojums ir tikai loģisks, jo spēlētājs ir noslēdzis ilgtermiņa līgumu (spēkā līdz 2011. gadam), kurš paredz, ka pamatalgā spēlētājs var saņemt vien 3.5 miljonus ASV dolāru.

Tāpat Dokets savā "tvitera" profilā stāsta, ka pašlaik aktīvi trenējas pirms pirmssezonas treniņnometnes, kura sāksies jau pēc neilga laika. Īpašu apbrīnu no sekotāju puses ir izraisījis Doketa paziņojums, ka šodien (pirms mazāk nekā stundas) viņš svaru zālē ir strādājis ar 233.6 kilogramu smagu svaru stieni. "Tikko veicu četrus piegājienus, pa astoņām reizēm ar 515 mārciņas smagu stieni, cilvēki uz mani skatījās kā uz traku," "čivina" Dokets.

Atgādināsim, ka aizvadītajā sezonā Dokets piedalījās visās 16 komandas spēlēs, kurās izpildīja 29 spēka paņēmienus un vienu reizi piespieda pretiniekam zaudēt bumbu.

Izmantotie resursi:
insider.espn.go.com