Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:370, Did:0, useCase: 3

Aizturēts "Ravens" spēlētājs

Juris Miņins
Juris Miņins

Aizturēts "Ravens" spēlētājs
Deriks Martins
Foto: AP

Klīvlendas lidostā par marihuānas pārvadāšanu ir aizturēts Nacionālās Futbola Līgas (NFL) vienības Baltimoras "Ravens" spēlētājs, aizsargs Deriks Martins.

Atbildīgās amatpersonas, pagaidām, gan neizpauž aizturētā cilvēka personību, vien presei izplatītajā paziņojumā min, ka aizturētais cilvēks ir ar tādu pašu vārdu un dzimšanas datiem.

Narkotikas Martinam tika atrastas kārtējā pārbaudē, ko veica lidostas drošības dienests. Kā ziņo policijas pārstāvis, tad narkotikas tika atrastas trijās spēlētāja somās laikā, kad tika veikta drošības kontrole pirms iekāpšanas lidmašīnā.

Atgādināsim, ka Martins, kurš iepriekš spēlēja Vijomingas augstskolā, bija 2006. gada NFL drafta Baltimoras "Ravens" sestās kārtas izvēle.

Izmantotie resursi:
sportingnews.com

     [+] [-]

, 2008-06-30 17:49, pirms 16 gadiem
Pēc tik sliktas Ravens sezonas kuram gan negribas uzvilkt zālīti, lai aizmirstu zaudējumus un sagatavotos jaunajai sezonai!