Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:370, Did:0, useCase: 3

Džonsons Kanzassitijā nepaliks

Juris Miņins
Juris Miņins

Džonsons Kanzassitijā nepaliks
Larijs Džonsons
Foto: AP

Nacionālās Futbola Līgas (NFL) komandas Kanzassitijas "Chiefs" pussargs Larijs Džonsons ir paziņojis, ka vairs nevēlas spēlēt šajā vienībā un starpsezonā mainīs komandu.

Šo sezonu Džonsons nevar nosaukt par sekmīgu, jo vispirms viņš bija spiests izlaist vairākas spēles sakarā ar līgas piespriesto diskvalifikāciju (par iesaistīšanos divos incidentos), bet atgriežoties komandā, pirms dažām sezonām viens no labākajiem pussargiem līgā, vairs nerādīja to spēli kādu no viņa gaidīja un uz kādu cerēja viņš pats.

"Kā par laimi es savu nākoti nesaistu ar šo komandu", sacīja pats Džonsons, "Sezona bija neizdevusies. Es nesaku, ka tā bija tikai kluba vaina, arī es kaut kādos momentos esmu vainīgs. Atgriežoties komandā es nejutos vajadzīgs tai. Es varēju spēlēt labāk, bet man nedeva tādu iespēju."

Atgādināsim, ka šajā sezonā Larija Džonsona kontā ir 193 uzbrukuma mēģinājmi un 874 noskrieti jardi, kas ir ievērojami mazāk nekā pagājušajā sezonā sasniegtie 416 mēģinājumi un 1789 jardi.

Izmantotie resursi:
sportingnews.com

     [+] [-]

, 2008-12-29 21:10, pirms 15 gadiem
Miņin, mazliet samisējis, Doznsons

     [+] [-]

, 2008-12-29 21:11, pirms 15 gadiem
Number 0 rakstīja: Miņin, mazliet samisējis, Doznsons
Where ... happens.

     [+] [-]

, 2008-12-29 21:13, pirms 15 gadiem
Nu, pats LJ nebija nekāds labais, ne jau tikai pārējā komanda vienīgā vāji spēlēja. Varbūt citur viņam klāsies labāk, bet no līgas zvaigznes viņš ir kļuvis par viduvējību.

     [+] [-]

, 2008-12-29 21:15, pirms 15 gadiem
Mixes rakstīja: Nu, pats LJ nebija nekāds labais, ne jau tikai pārējā komanda vienīgā vāji spēlēja. Varbūt citur viņam klāsies labāk, bet no līgas zvaigznes viņš ir kļuvis par viduvējību.
Bet tas jau tāds bez maz vai ierastais variants priekš ļoti daudziem - tiek par stāru NFL, tad kkādas problēmas ar likumu un spēle pazūd... bet vēlme "pravas kačāt" nepazūd... .