Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:370, Did:0, useCase: 3

Rezultatīvā spēlē "Cardinals" piekāpjas "Packers"

Juris Miņins
Juris Miņins

Rezultatīvā spēlē "Cardinals" piekāpjas "Packers"
Kriss "Bīnijs" Velss
Foto: AP

Vakarnakt, aizraujošā un ļoti rezultatīvā Nacionālās futbola līgas (NFL) spēlē pagājušās sezonas finālisti Arizonas "Cardinals" piekāpās Grīnbejas "Packers" komandai ar 37:44.

Spēles sākums, jeb viss pirmais puslaiks pagāja pēc grīnbejiešu diktāta, jo pirmā ceturtdaļa tika uzvarēta ar 10:0, bet otrajā tika gūtu četri piezemējumi uz ko "Cardinals" prata atbildēt tikai ar vienu, taču visai iespaidīgu, debitanta, drafta 31. numura, pussarga Krisa Velsa 20 jardu skrējienu un Nīla Rakersa brīvsitienu.

Savukārt spēles otrajā pusē veiksme pagriezās arī uz arizoniešu pusi un nu jau viņi guva četrus piezemējumus pēc kārtas un arī šoreiz vienu no tiem realizēja Velss, kurš, jāpiebilst, tikai nesen atsāka treniņus dažādu savainojumu dēļ. Līdz ar to rezultāta starpība tika samazināta līdz minimumam – 38-37. Taču, kā par nelaimi "Cardinals", otrais spēles atsākšanas īsais spēriens (pēc iepriekšējā uzbrukuma viņi arī izmantoja "onside kick", kurš bija veiksmīgs), bija pagalam neprecīzs, ko izmantoja grīnbejieši un uzreiz to atgrieza ieskaites zonā (Ruvels Martins, 39 jardi), tādējādi uzstādot gala rezultātu – 44:37.

Pēc spēles grīnbejieši izteicās, ka šī spēle bija laba no uzbrukuma viedokļa, un aizvadītajā naktī tika parādīts "Packers" lielais uzbrukuma potenciāls, bet "Cardinals" treneri izteicās, ka pirmais komandas sastāvs nospēlēja visai neuzmanīgi, jo vairākas reizes tika zaudētas un pārķertas bumbas un tāpēc treniņos vēl ir paredzēts šīs epizodes izskatīt.

Pie spēles galvenajiem varoņiem var minēt gan Krisu Velsu, kuram padevās lieliska debija, gan abus komandas saspēles vadītājus. "Packers" "kvoterbeks" Ārons Rodžerss realizēja 14 no 19 piespēlēm, trīs no tām bija rezultatīvas un kopumā tika sasniegti 258 jardi, bet uzbrūkot pašam divos mēģinājumos tika gūti 39 jardi, tai skaitā viens no skrējieniem bija 34 jardus tāls. Savukārt "Cards" saspēles vadītājs Mets Leinarts rādīja visai pārliecinošu spēli un neskatoties uz vienu pārķerto piespēli viņš izrāda aizvien lielāku konkurenci pagājušās sezonas galvenajam arizoniešu panākumu kaldinātājam – Kurtam Vorneram, bet vakarnakt Leinarta kontā bija 24 precīzas piespēles (no 38), trīs rezultatīvi noslēgti uzbrukumi un sasniegti 360 jardi.

Jāpiebilst, ka vakardienas otrajā spēlē, kurā tikās Jaunanglijas "Patriots" un Vašingtonas "Redskins" (spēle beidzās ar 27:24 "Patriots" labā) pleca savainojumu guva Jaunanglijas komandas pirmais saspēles vadītājs Toms Breidijs, taču sīkāka informācija no oficiālajiem komandas pārstāvjiem par šo incidentu pagaidām nav pieejama.

NFL pirmssezonas trešās nedēļas pārbaudes spēles

ViesiMājniekiRezultāts
Džeksonvilas "Jaguars"Filadelfijas "Eagles"32:33
Sentluisas "Rams"Sinsinati "Bengals"24:21
Maiami "Dolphins"Tampabejas "Buccaneers"10:6
Jaunanglijas "Patriots"Vašingtonas "Redskins"27:24
Grīnbejas "Packers"Arizonas "Cardinals"44:37

Izmantotie resursi:
espn.go.com
nfl.com