Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:370, Did:0, useCase: 3

NFL šodien: Holmss šodien nespēlēs

Juris Miņins
Juris Miņins

NFL šodien: Holmss šodien nespēlēs
Santonio Holmss
Foto: AP

Pagājušās sezonas "Super Bowl", jeb Nacionālās futbola līgas (NFL) finālspēles vērtīgākās spēlētājs, Pitsburgas "Steelers"malējais uzbrucējs Santonio Holmss izlaidīs šīsdienas spēli pret Bufalo "Bills", jo vēl aizvien atkopjas no iepriekšējā spēlē gūtā savainojuma.

Holmss un Pārkers šodien nespēlēs
Santonio Holmss vēl aizvien nav atlabis pēc spēcīgā spēka paņēmiena, kuru pret viņu izpildīja iepriekšējās nedēļas spēlē pret Vašingtonas "Redskins". Tāpat jāpiebilst, ka Holmsa nespēlēšanu veicinošs iemesls varētu būt tās, ka "Steelers" nevēlas atklāt tās sadarbības, kas tiks virzītas uz Holmsu, komandas pirmo piespēļu uzbrukuma mērķi.
Tāpat tiek ziņots, ka šīsdienas spēlē nevarēs piedalīties pitsburgiešu pirmais pussargs Villijs Pārkers.

Dvoračeks izlaidīs visu sezonu
Čikāgas "Bears" aizsardzības līnijas iekšējais aizsargs Dastijs Dvoračeks būs spiests izlaist visu nākamo sezonu, jo viņam tiks veikta labās kājas ceļgala operācija. Jāpiebilst, ka kopš 2006. gada, kad Dvoračeks tika izvēlēts draftā, viņš ir aizvadījis vien 16 spēles.

Leinarts nodrošina savu vietu sastāvā
Pēc šīsnakts spēles pret Grīnbejas "Packers", Arizonas "Cardinals" otrais saspēles vadītājs ir skaidrs. Tas ir Mets Leinarts, kurš aizvadīja lielisku spēli un daudziem atgādināja, ka ir Heismana balvas īpašnieks. Jāpiebilst, ka pašlaik Arizonas komandā no četriem saspēles vadītājiem diviem ir problēmas ar veselību (Kurtam Vorneram un Martinam Saintpjēram), bet Tailers Palko, visdrīzāk, komandas galīgajā sastāvā nākamajai sezonai nepaliks.

"Bills" meklē pamatsastāva uzbrukuma līnijas bloķētājus
Lai arī pašlaik jau ir sākusies NFL pirmssezonas trešā nedēļa Bufalo "Bills" komanda vēl aizvien nav tikusi skaidrībā ar to, kuri būs komandas pirmais uzbrukuma līnijas bloķētāji. Paredzams, ka lielāka skaidrība varētu būt jau pēc šīsnakts spēles pret Pitsburgas "Steelers", taču pašlaik tiek prognozēts, ka vislielākās izredzes regulārās sezonas pirmajā nedēļā būt pamatsastāvā ir Langstonam Vokeram un Demetriusam Belam.

"Bears" un "Broncos" gatavojas duelim
Lai gan parasti pirmssezonas spēles neizceļas ar lielu principialitāti, šīsnedēļas cīņa starp Denveras "Broncos" un Čikāgas "Bears" būs viens no retajiem izņēmumiem. Galvenokārt dēļ tā, ka abas komandas starpsezonā "apmainījās" ar saspēles vadītājiem. Kails Ortons, "Broncos" "kvoterbeks", jau paspēja paziņot, ka, lai arī Džejs Katlers Čikāgā ir iejuties krietni labāk, nekā viņš Denverā šajā spēlē viņš centīsies parādīt, ka nav ne ar ko sliktāks par priekšgājēju. Savkārt Džeju Katleru komandas uzbrukuma koordinatori jau ir paspējuši brīdināt par iespējamo apjukumu, ko varētu "Broncos" treneri, kuri ļoti labi pārzin Katlera spēli.

Izmantotie resursi:
gridironfans.com
insider.espn.go.com

  -1 [+] [-]

, 2009-08-29 19:04, pirms 15 gadiem
Redzēsim, kā šie abi QB izskatīsies aci pret aci. Priekšroka ir Katleram, jo Broncos aizsardzība tomēr nav tik laba kā Bears.

Labs duelis ir arī Ņujorkas derbijs. Tiesa, paredzu, ka Giants uzvarēs diezgan pārliecinoši. Jets šajās pārbaudes spēlēs ir likuši vilties, sevišķi aizsardzībā.

     [+] [-]

, 2009-08-29 22:39, pirms 15 gadiem
Lions v Colts, redzēju tikai sākot no 3ās ceturtdaļas, bet Stafordam, manuprāt, ir smagi pārmaksāts, savukārt Coltu backup QB, tā rēcu, čalim ir sūdīgāks metiens kā man.. bumba kustās čot ne pa spirāli, nu vismaz precīzs bija.