Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:370, Did:0, useCase: 3

Spaisers paliek Džeksonvilā

Juris Miņins
Juris Miņins

Spaisers paliek Džeksonvilā
Pols Spaisers
Foto: AP

Nacionālas Futbola Līgas (NFL) vienība Džeksonvilas "Jaguars" ir pagarinājusi līgumu ar vienības aizsargu Polu Spaiseru.

Spaisers ar Džeksonvilas klubu panāca vienošanos, ka ārējās līnijas aizsargs (DE) "Jaguars" krāsas pērstāvēs vēl vismaz 2 gadus, par ko saņems astoņus miljonus ASV dolāru lielu atalgojumu.

Spaisers, kuram aizvadītajā sezonā bija labākais pretinieku saspēles vadītāja neitralizēšanas rādītājs, viņš to apturēja 7.5 reizes, bija izlaidis pirmās astoņas brīvprātīgo treniņu dienas, jo vēlējās tikt skaidrībā par jauno līgumu.

Drū Rozenhauss, kurš ir Spaisera aģents, sacīja: "Pols, īstenībā, nekur citur negribēja doties. Tas viņam arī ļava noslēgt šādu līgumu un, iespējams savu profesionālā futbolista karjeru viņš beigs tieši Džeksonvilas klubā."

Lai arī Pols Spaisers ir vienības vadošais aizsargs, viņam jau drīz paliks 33 gadi un tāpēc, lai nodrošinātu sev nākotni, šī gada draftā Džeksonvilas "Jaguars" pirmajās divās kārtās izvēlējās divus ārējās līnijas aizsargus - Deriku Hārviju pirmajā kārtā un Kventinu Grovsu - otrajā.

Izmantotie resursi:
sportingnews.com