Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:370, Did:0, useCase: 3

"Cowboys" astoņas reizes kļūdās, "Cardinals" uzvar

Juris Miņins
Juris Miņins

"Cowboys" astoņas reizes kļūdās, "Cardinals" uzvar
Foto: AFP/Scanpix

Šonakt ar Arizonas "Cardinals" un Dalasas "Cowboys" spēli noslēdzās Nacionālās futbola līgas (NFL) trešā pirmssezonas spēļu nedēļa. Arizonieši izcīnīja uzvaru ar 27:3.

Kā jau NFL pirmssezonā, šajā spēlē abas komandas neieciklējās uz vadošo spēlētāju pārbaudi, bet gan ļāva spēlēt tuvākiem un tālākiem rezervistiem. Tiesa, ja Arizonas vienībā bija arī daži sākumsastāva spēlētāji, tad Dalasa visu maču aizvadīja ar rezervistiem. Tas, jāatzīst, arī bija redzams.

"Cowboys" kopumā pieļāva astoņas kļūdas, t.i., piecreiz zaudēja bumbu un trīs reizes vienības saspēles vadītāju raidītās piespēles nonāca pretinieku rokās un jāsaka, ka tas arī noteica mača iznākumu. Pirmajā ceturtdaļā tika piezemēta viena zaudētā bumba, kad to izdarīja Trents Šerfīlds, bet vēlāk arī Patriks Pītersons pārtvēra vienu piespēli un tas "Cardinals" deva vēl septiņus punktus.

Savukārt trešo piezemējumu Arizonas komanda guva pēc Tīdžeja Logana 59 jardus tālā skrējiena un beigu beigās, mazāk kā divas minūtes līdz mača beigām panāca rezultātu 27:0. Atlikušajā laikā dalasieši gan prata izvairīties no sausā zaudējuma, taču tāpat jau trešo reizi trijos pirmssezonas mačos laukumu pameta kā zaudētāji. Tikmēr "Cardinals" tā bija trešā uzvara trijās spēlēs.

No citām aizvadītās nedēļas nogales spēlēm var minēt Ņujorkas komandu dueli, kurā ar 22:16 uzvaru izcīnīja "Giants", taču pēc mača vairāk runāja par "Jets" nākotni saspēles vadītāja pozīcijā, jo Sems Dārnolds aizvadīja gana labu maču, kas daudziem liek uzskatīt, ka tieši viņš ir jāpasludina par komandas pirmo numuru.

Savu debiju jaunās komandas sastāvā piedzīvoja arī Adrians Pītersons, kurš nu pārstāv Vašingtonas "Redskins". Spēlē pret Denveras "Broncos" Pītersons 11 mēģinājumos guva 56 jardus, tiesa, uzvaru ar 29:17 izcīnīja denverieši.

NFL pārbaudes spēles, 3. nedēļa

ViesiMājniekiRezultāts
EaglesBrowns0:5
GiantsJets22:16
BroncosRedskins29:17
PatriotsPanthers14:25
SeahawksVikings20:21
LionsBuccaneers33:30
PackersRaiders6:13
ChiefsBears20:27
TexansRams20:21
TitansSteelers6:16
49ersColts17:23
RavensDolphins27:10
FalconsJaguars6:17
SaintsChargers36:7
BengalsBills26:13
CardinalsCowboys27:3

Izmantotie resursi:
https://www.nfl.com/