Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:370, Did:0, useCase: 3

Eliots atgriežas "Cowboys" rindās ar uzvaru

Juris Miņins
Juris Miņins

Eliots atgriežas "Cowboys" rindās ar uzvaru
Foto: AFP/Scanpix

Nacionālās futbola līgas (NFL) komandas Dalasas "Cowboys" pussargs Ezekils Eliots aizvadītajā naktī piedzīvoja savu šīssezonas debiju komandas rindās, palīdzot tai ar 24:20 pārspēt Oklendas "Raiders".

Ezekils Eliots, kurš, atgādināsim, ir saņēmis NFL diskvalifikāciju uz sešām spēlēm, aizvadītajā naktī piedalījās savā pirmajā pārbaudes spēlē šosezon, jo diskvalifikācija attiecas tikai uz regulārās sezonas mačiem. Savā pirmajā spēlē Eliots uzbruka sešas reizes un kopā guva 18 jardus.

Toņa noteicēji, protams, šajā spēlē bija citi. Labi darbojās visi trīs "Cowboys" saspēles vadītāji. Daks Preskots maču noslēdza ar 11 realizētām piepsēlēm no 14 mēģinājumiem, 113 jardiem un vienu piezemējumu, bet Kūpers Rašs realizēja 12 no 13 piespēlēm un asistēja divos piezemējumos.

Tiesa, arī Oklendas saspēles vadītājs un šobrīd apmaksātākais NFL spēlētājs Dereks Kars spēlēja lieliski – 13 no 17 piespēlēm tika atdotaas precīzi, gūti 144 jardi un divas reizes rezultatīvi asistēts.

Pievēršoties mača gaitai, jāsaka, ka sākumā iniciatīva piederēja oklendiešiem un viņi arī guva trīs piezemējumus, kas veiksmīgāki par visiem izrādījās Kordarels Patersons, Amari Kūpers un Latrojs Luiss, kurš ieskaites zonā atgrieza zaudētu bumbu. Dalasa šajā laika posmā atbildēja vien ar Džeisona Vitena piezemējumu un Dena Beilija brīvsitienu.

Mača liktenis tika izšķirts pēdējā ceturtdaļā, kad "Cowboys" divreiz paviesojās pretinieku ieskaites zonā (Ronijs Hilmens un Lenss Lenoirs), rezultātu no 10:20 pārvēršot 24:20.

Jāpiebilst, ka pēc trim spēlētiem mačiem Oklenda šajā pirmssezonā nav uzvarējusi vēl nevienā, bet Dalasa, kurai gan ir jau četras aizvadītas spēles, ir tikusi pie trim panākumiem.

NFL pirmssezona, 3. nedēļa

ViesiMājniekiRezultāts
DolphinsEagles31:38
PanthersJaguars24:23
PatriotsLions30:28
ChiefsSeahawks13:26
CardinalsFalcons24:14
BillsRavens9:13
JetsGiants31:32
ColtsSteelers19:15
BrownsBuccaneers13:9
ChargersRams21:19
TexansSaints0:13
RaidersCowboys20:24
PackersBroncos17:20

Izmantotie resursi:
https://www.nfl.com/