Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:370, Did:0, useCase: 3

Viks atkal tiek iesaistīts skandālā

Juris Miņins
Juris Miņins

Viks atkal tiek iesaistīts skandālā
Maikls Viks
Foto: AFP/Scanpix

Nacionālās futbola līgas (NFL) komandas Filadelfijas "Eagles" spēlētājs Maikls Viks, kurš nesen tika atzīts par ASV nemīlētāko sporta personu, atkal ir iesaistīts skandālā, jo pēc viņa dzimšanas dienas ballītes viens no tās apmeklētājiem ir ticis sašauts.

Maikls Viks, kuram šodien paliek 30 gadi, par godu šim notikumam aizvadītajā ceturtdienā kādā Virdžīnijbīčas naktsklubā bija sarīkojis ballīti. Šo svinību lūgto viesu sarakstā bija vairāki sabiedrībā zināmi cilvēki, tai skaitā basketbolists Alens Aiversons un Vašingtonas "Redskins" malējais aizsargs Deandželo Hals. Tiesa, pēdējais savā twitter.com mikroblogā paziņoja, ka šajā ballītē nav piedalījies. Pārējiem, kas šajā sarakstā nebija, par ieeju bija jāmaksā 50 dolāri.

Lai vai kā, pēc diviem naktī vietējais palīdzības dienests saņēma izsaukumu uz klubu, jo tam blakus notikusi apšaude un tajā ir ievainots cilvēks. Kā vēlāk izrādījās šis cilvēks ir 21 gadu vecais Kvanis Filipss, Maikla Vika "kolēģis" suņu cīņu organizēšanā, pēc kuras iztiesāšanas spēlētājs tika sodīts ar 18 mēnešu cietumsodu, bet Filipsam cietumā bija jāpavada 21 mēnesis. Policija jau ir noskaidrojusi, ka šāvējs ir bijis kāds melnādains vīrietis, kurš šāvis no "Cadillac Escalade" automašīnas. Tāpat policijas pārstāvis ir piebildis, ka šī nozieguma izmeklēšanā Maikls Viks izmeklētājiem neesot interesants, t.i., viņš netiek saistīts ar notikušo apšaudi.
Jāpiebilst, ka sakarā ar jau pieminēto tiesas procesu, kas pret abiem (Viku un Filipsu) tika veikts pirms pāris gadiem, abi suņu cīņu organizētāji pašlaik nedrīkst tikties. Maikla Vika pārstāvji paziņoja, ka šajā laikā Viks vairs neatradās klubā, ko arī apstiprināja bijušais komandasbiedrs Atlantas "Falcons" rindās Rodijs Vaits, ar kuru kopā Viks vada futbola nometni Hemptonas universitātē.

Nevar neatgādināt, ka pēc tam, kad NFL komisārs Rodžers Gūdels ļāva Maiklam Vikam, kurš tikko bija izgājis no cietuma, atkal piedalīties līgas pasākumos (t.i., atļāva spēlēt), viņš paziņoja, ka tagad spēlētājs tiks vērots pastiprināti un kļūdoties otrreiz viņš riskē zaudēt iespēju spēlēt NFL uz visiem laikiem.
Jāpiebilst, ka problēmas ar likumu ir ne tikai Maiklam, bet arī viņa jaunākajam brālim Markusam (bijušajam Maiami "Dolphins" saspēles vadītājam), kurš vairakkārt arī bija iekūlies dažādās problēmās, bet pašlaik ir beidzis profesionālā sportista karjeru.

Ja runā par sportiskajiem panākumiem, tad aizvadītajā sezonā Viks bija Filadelfijas "Eagles" rezerves saspēles vadītājs, kurš laukumā parādījās visai epizodiski, taču šosezon, kad uz Vašingtonu ir aizmainīts Donovans Maknebs, Vika loma komandā palielināsies un viņš varēs pretendēt arī uz sākumsastāva saspēles vadītāja vietu.

Kā arī...

Kritiskā stāvoklī slimnīcā vēl aizvien atrodas Ņujorkas "Giants" šogad draftētais pēdējais aizsargs Čads Džonss, kurš vakardien cieta smagā autoavārijā. Viņš ir lauzis kreiso kāju, bojājis artērijas un nervus. Spēlētājam jau ir veikta operācija, taču stāvoklis pagaidām nav uzlabojies.

Savukārt bijušais Ņūorleānas "Saints" rezerves saspēles vadītājs Barks Brunels ir iesniedzis visus dokomentus sava bankrota procedūras uzsākšanai. Spēlētājs vairs nav spējīgs atmaksāt kredītu, ko bija ņēmis kādā bankā, lai to ieguldītu nekustamajos īpašumos.
Līdz ar šīs nozares straujo lejupslīdi spēlētājs ne tikai neko nav nopelnījis, bet arī iedzīvojies lielos parādos.

Džeksonvilas "Jaguars" aizvien cenšas popularizēt sevi, piedāvājot dažādas akcijas, lai līdzjutēji vairāk pirktu biļetes uz mačiem, taču līdz šim tas viss ir bijis ne tikai neveiksmīgi, bet pat izgāzies. Līdz ar to var prognozēt, ka "Jaguars" Džeksonvilā aizvada savas pēdējās sezonas un tuvākajā laikā komanda pārcelsies uz citu pilsētu.

Izmantotie resursi:
profootballtalk.nbcsports.com
sportingnews.com
forecaster.ca
gridironfans.com
espn.go.com

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -2 [+] [-]

, 2010-06-26 13:08, pirms 14 gadiem
Jā Džeksonvila noteikti paliks bez NFL komandas,par Viku jau biku apnicis klausīties bet ko padarīsi..
Bet nu ja par patīkamām lietām lietām ļoti patīk ESPYs reklāma kur Saints QB Brīss ir paslēpies aiz krēsla,tāda simboliska reklāma
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +3 [+] [-]

, 2010-06-26 14:26, pirms 14 gadiem
American bad boy