Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:370, Did:0, useCase: 3

Kellers pievienojas "Raiders"

Juris Miņins
Juris Miņins

Kellers pievienojas "Raiders"
Sems Kellers
Foto: AP

Nacionālās Futbola Līgas (NFL) komanda Oklendas "Raiders" ir noslēgusi līgumu ar bijušo Nebraskas universitātes saspēles vadītāju Semu Kelleru un atlaidusi Eriku Meijeru.

Neskatoties uz labo spēli augstskolā, kur viņš uztādīja skolas rekordu precīzo piespēļu reitinga ziņā (63.1) kā arī ar piespēlēm sasniedza 2422 jardus un izdarīja 14 piezemējumu piespēles, Kellers netika izvēlēts šī gada draftā.

Atgādināsim, ka viens no iemesliem šī spēlētāja neiekļūšanai draftā bija viņa oktobrī gūtais pleca savainojums, kas viņam liedza aizvadīt vairāk par deviņām spēlēm.

Paredzams, ka Kellers cīnīsies par otrā saspēles vadītāja vietu aiz komandas pirmā numura, un pirmā numura pagājušā gada draftā, Džamarkusa Rasela. Viņa tiešie konkurenti būs Endrjūs Valters, kuru vienīgo komanda paturēja no pagājušās sezonas saspēles vadītājiem, un Markess Tuiasosopo, kuru komanda nolīga kā brīvo aģentu.

Izmantotie resursi:
sportingnews.com