Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:370, Did:0, useCase: 3

Zuševicam NFL pirmsdrafta nometne beidzas ar savainojumu

Juris Miņins
Juris Miņins

Zuševicam NFL pirmsdrafta nometne beidzas ar savainojumu
Markuss Zuševics
Foto: AFP/Scanpix

Latviešu izcelsmes amerikāņu futbolistam Markusam Zuševicam, kurš bija viens no kandidātiem uz 2012. gada Nacionālās futbola līgas (NFL) draftu, ļoti neveiksmīgi izvērtās pirmsdrafta treniņnometne, kas viņam beidzās ar savainojumu.

Kā jau katru gadu, arī 2012. gadā Indianapolisā notiek NFL drafta kandidātu atrādīšanās un dažādu fizisko testu izpilde, jeb "Scouting Combine" kuru vēro visu līgas komandu pārstāvji. Jāpiebilst, ka tajā piedalās tie spēlētāji, kuri ir starp reālākajiem kandidātiem uz draftu, turklāt viņi tiek uzaicināti uz šo pasākumu.

Šogad šo spēlētāju pulkā bija arī viens latviešu izcelsmes futbolists Markuss Zuševics, kurš līdz šim pārstāvēja Aiovas "Hawkeyes" komandu NCAA čempionātā, spēlēdams uzbrukuma līnijā. Diemžēl viņam pirmsdrafta atrādīšanās beidzās vēl īsti nesākusies, jo jau pirmajā treniņā, stieņa spiešanā guļus, Markuss guva krūšu muskuļa savainojumu. Pagaidām oficiāla informācija nav izplatīta, taču neoficiāli avoti vēsta, ka Zuševicam esot plīsis muskulis, kas varētu nozīmēt to, ka NFL drafts viņam ies secen un, ļoti iespējams, arī nāksies izlaist visu 2012. gada sezonu.

Jāpiebilst, ka arī iepriekš notikušajā NCAA zvaigžņu spēlē Markuss bija guvis savainojumu, kura dēļ nevarēja turpināt dalību pasākumā.

Ja atskatās uz jau uzstādītajiem rezultātiem, tad līdz šim ātrākais 40 jardu sprints ir padevies Stīvenam Hilam, malējam uzbrucējam no Džordžijas tehniskās universitātes (4.3 sekundes), labāko rezultātu 102 kg smaga stieņa spiešanā guļus uzstādīja uzbrukuma līnijas spēlētājs Deivids Molks no Mičiganas (41 reize), augstākais lēciens pagaidām pieder Evanam Rodrigezam (TE, Templa) – 91.4 cm, bet viņa "pozīcijas brālis" Maikls Edžņū tāllēkšanā no vietas uzstādīja labāko rezultātu - 3.32 metri.

Izmantotie resursi:
NFL.com - Official Site of the National...

  +1 [+] [-]

, 2012-02-26 19:59, pirms 12 gadiem
Oi, tā gaidu draftu!=) Ceru ka Cleveland vel dos McCoy iespēju, un neatdos ''farm'' priekš RG3! Hillisam jāpaliek, jāpeķer Steve Johnson no free agency, janodrefto Claiborne, Mike Adams un vienu offensive lineman, un tad jau var cerēt uz 8-8 sezonu!=)