Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:370, Did:0, useCase: 3

Okosinko un Merimans karo "tviterī"

Juris Miņins
Juris Miņins

Okosinko un Merimans karo "tviterī"
Čads Očo Sinko (pa labi)
Foto: AP

Nacionālās futbola līgas (NFL) spēlētāji Čads Očo Sinko un Šons Merimans populārajā Interneta vietnē "twitter" ir uzsākuši vārdu "kauju" pirms nākamās sezonas savstarpējās spēles (Sinsinati "Bengals" pret Sandijego "Chargers"), kas risināsies 15. nedēļā.

Tā kā pēdējā laikā Interneta vietne "twitter" (ziņojumu sistēma, kurā lietotāji atstāj ziņas par sev aktuālo 140 rakstzīmju ietvaros) ir guvusi lielu popularitāti, tad arī Ziemeļamerikā populāŗie profesionālie sportisti arī ir izmantojuši šī servisa iespējas, lai, "uzkurinātu" interesi gan par sevi, gan gaidāmajām cīņām.

Sinsinati "Bengals" malējais uzbrucējs Čads Očo Sinko un Sandijego "Chargers" centra uzbrucējs Šons Merimans "tviterī" ir uzsākuši vārdu kauju pirms 15. nedēļā paredzētās abu komandu cīņas. Tāpat šo "cīņu" uztur un popularizē arī ASV telekompānija "FOX Sports". Kompānija arī ir izstrādājusi programmu, kas salīdzina abu spēlētāju fiziskos parametrus un nosaka, kuram individuālajā duelī būtu priekšrocība un šajā simulācijā priekšroka tiek dota Merimanam.

Jāpiebils, ka Čads Očo Sinko ir visai kolorīta persona uz NFL "skatuves", jo viņš ne tikai izcēlās ar savu izskatu, bet arī, pirms kāda laika nomainīja uzvārdu. Viņa oriģināluzvārds bija Džonsons, taču viņš to nomainīja uz Očo Sinko, jeb "asototais - piektais", kas ir "veltījums" viņa formas numuram – "85".

Izmantotie resursi:
insider.espn.go.com