Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:370, Did:0, useCase: 3

Harisons, iespējams, pievienosies "Vikings"

Juris Miņins
Juris Miņins

Harisons, iespējams, pievienosies "Vikings"
Mārvins Harisons.

Nacionālās futbola līgas (NFL) vienība Minesotas "Vikings" izrāda aktīvu interesi par bijušo Indianapolisas "Colts" malējo uzbrucēju Mārvinu Harisonu.

Kā ziņo "The St. Paul Pioneer Press", tad vietējā NFL komanda Minesotas "Vikings" ir izrādījusi pastiprinātu interesi par 36 gadus veco malējo uzbrucēju Mārvinu Harisonu, kurš iepriekš 12 sezonas pavadīja Indianapolisas "Colts" vienībā.

Kā ziņo šis pats laikraksts, tad Harisons, visdrīzāk, tiks nolīgts uz vienu gadu, bet algā viņš saņems minimālo iespējamo summu. Tāpat viņam netiek paredzēta vieta starta sastāvā, jo viņš, vispirms, tiek izskatīts kā Sidnija Raisa palīgs un treneris.

Atgādināsim, ka Minesotas klubs interesējas ne vien par Harisonu, bet arī par vienu no visu laiku labākajiem saspēles vadītājiem Bretu Favru. Ja šīs baumas piepildīsies, tad minesotiešiem varētu būt visai bīstams uzbrukuma ierocis, bet Harisonam atkal būtu labs "dispečeris", jo iepriekš viņš spēlēja ar izcilo Peitonu Meningu.

Izmantotie resursi:
insider.espn.go.com