Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:370, Did:0, useCase: 3

"Bills" un "Buccaneers" izcīna uzvaras pārbaudes spēlēs

Juris Miņins
Juris Miņins

"Bills" un "Buccaneers" izcīna uzvaras pārbaudes spēlēs
Foto: USA Today/Scanpix

Nacionālās futbola līgas (NFL) pārbaudes maču trešajā nedēļā aizvadītajā naktī pie panākumiem tika Bufalo "Bils" un Tampabejas "Buccaneers" komandas.

Tampabejas "Buccaneers" savā laukumā uzņēma Klīvlendas "Browns" un uzvarēja ar 13:12. Šajā spēlē tika gūts tikai viens piezemējums, kad 20 jardus tālu piespēļu uzbrukumu rezultatīvi noslēdza Džordans Legets. Pārējie punkti tika gūti sitot pa vārtiem.

Jāpiebilst, ka, tuvojoties regulārajai sezonai, komandas aizvien vairāk iespēlē pamatsastāva spēlētājus un arī tos, kuri atkopjas no savainojumiem, tiesa, Klīvlendas komandas galvenais treneris Fredijs Kičenss izteicās, ka viņa galvenā rūpe ir par to, lai uz regulārās sezonas sākumu spēlētāji būtu gatavi un "svaigi".

Tampabejas komandai gan pēc spēles nebija laika domāt par "svaigumu", jo rokas savainojumu guva otrais saspēles vadītājs Bleins Gaberts.

Bēdīgs noskaņojums pēc aizvadītās nakts pārbaudes spēles pret Bufalo "Bills", droši vien, ir arī Detroitas "Lions" komandai, jo maz tā, ka komanda piedzīvoja trešo zaudējumu trijās pirmssezonas spēlēs (20:24), viņi arī zaudēja divus pamatsastāva spēlētājus. Lainbekers Džarads Deiviss un centrs Frenks Regno nespēja pašu spēkiem pamest laukumu, jo abi guva labās kājas savainojumus.

Runājot par pašu spēli, jāsaka, ka Bufalo vienība, galvenokārt rezervistu pūlēm, uzvaru nokārtoja mača viducī, otrajā un trešajā ceturtdaļā gūstot visus 24 savus punktus.

NFL pirmssezonas spēles, 3. nedēļa

ViesiMājniekiRezultāts
GiantsBengals25:23
RedskinsFalcons19:7
PanthersPatriots3:10
RavensEagles26:13
PackersRaiders21:22
JaguarsDolphins7:22
BrownsBuccaneers12:13
BillsLions24:20

Izmantotie resursi:
https://www.nfl.com/