Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:370, Did:0, useCase: 3

"Packers" turpina sarunas ar spēlētājiem

Juris Miņins
Juris Miņins

"Packers" turpina sarunas ar spēlētājiem
Grīnbejieši treniņos
Foto: AFP

Nacionālās futbola līgas (NFL) vienība Grīnbejas "Packers", pēc panāktās vienošanās ar Gregu Dženingsu, turpina pārrunas ar citu komandas spēlētāju – Niku Kolinsu.

Tā kā, pēc neoficiāliem, taču drošiem avotiem, kļuvis zināms , ka ar malējo uzbrucēju Gregu Dženingsu ir panākta vienošanās par jaunā līguma nosacījumiem un tie paredz, ka spēlētājs Grīnbejā spēlēs vēl trīs sezonas, saņemot 30 miljonus ASV dolārus, jeb 10 miljonus ik sezonu, tad "Packers" vadība turpina sarunas ar citiem spēlētājiem, kuri gaida jaunus līgumus.

Un kā nākamais šajā sarakstā ir atrodams pēdējais aizsargs Niks Kolinss. Aizsargam vēl ir spēkā līgums uz vienu sezonu, taču Viskonsinas komanda vēlas nodrošināties jau iepriekš, pie tam, ņemot vērā to, ka viņa pašreizējo algu (nedaudz virs trim miljoniem ASV dolāru sezonā) varētu mēģināt pārsolīt daudzi. Šajā starpsezonā Kolinss ir apmeklējis visus komandas obligātos treniņus, taču neobligātajos viņš nav rādījies, tādējādi tikai palielinot spriedzi jaunā līguma parakstīšanas sakarā.

Atgādināsim, ka aizvadītajā sezonā grīnbejieši 16 spēlēs prata izcīnīt tikai 6 uzvaras, kas viņiem liedza cīnīties par iekļūšanu izslēgšanas spēlēs.

Izmantotie resursi:
insider.espn.go.com