Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:370, Did:0, useCase: 3

"Cowboys" futbolisti noslēdz līgumu ar ierakstu kompāniju

Juris Miņins
Juris Miņins

"Cowboys" futbolisti noslēdz līgumu ar ierakstu kompāniju
Leonards Deiviss (Nr. 70) un Marks Kolombo (Nr. 75)
Foto: Getty Images

Trīs Nacionālās futbola līgas (NFL) vienības Dalasas "Cowboys" futbolisti ir noslēguši līgumuar ierakstu kompāniju un šī gada rudenī plāno izlaist savu debijas albumu.

Trīs Dalasas "Cowboys" uzbrukuma līnijas spēlētāji, Leonards Deiviss, Marks Kolombo un Korijs Prokters, jeb grupa " Free Reign", kura spēlē smago roku, ir noslēguši līgumu ar ierakstu kompāniju "Australia's Riot Entertainment" un jau šajā rudenī plāno izlaist grupas debijas albumu.

"Šiem puišiem ir milzīgs potenciāls," sacīja ierakstu kompānijas direktors, "viņu izaugsmei un popularitātei nav robežu, jo viņiem jau pašlaik ir liels fanu pulks. Viņi jau pašlaik ir sporta zvaigznes, tāpēc pienācis laiks atklāt arī citus talantus."

Grupa, par kuru pašlaik ir izplatījies joks, ka "viņi ir smagāki par mūziku, ko paši spēlē" (jo kopējais grupas dalībnieku svars pārsniedz 450 kilogramus), tās pašreizējā sastāvā tika izveidota salīdzinoši nesen, pagājušajā gadā, kad pie grupas oriģinālsastāva dalībniekiem Marka Kolombo un Korija Proktera pievienojās Leonards Deiviss un ģitārists Dastins Čepmens, kurš gan nav profesionāls futbolists.

Jāpiebilst, ka ierakstu kompānija "Australia's Riot Entertainment" ir noslēgusi līgumu arī ar citu grupu, kurā piedalās profesionāli sportisti, tā ir grupa "Fozzy", kuras sastāvā ir restlinga cīkstonis Kriss Džeriko.

Izmantotie resursi:
espn.go.com