Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:370, Did:0, useCase: 3

Strehens strādās televīzijā

Juris Miņins
Juris Miņins

Strehens strādās televīzijā
Maikls Strehens
Foto: AP

Nacionālās Futbola Līgas (NFL) pašreizājais čempions Ņujorkas "Giants" sastāvā, 36 gadus vecais Maikls Strehens strādās ASV televīzijā FOX par vienu no "NFL Sunday" ekspertiem.

Strehens, tāpat kā divi cit bijušie "Giants" spēlētāji, Džeisons Sehorns un Tiki Barbers, ir nolēmis pievērsties futbola eksperta darbam televīzijā.

Taču pati interesantākā lieta ir tāda, ka Strehens pievienosies poulārā FOX televīzijas raidījuma "NFL Sunday" veidotāju komandai, kurā strādās kopā ar trim citām NFL leģendām - Džimiju Džonsonu, Teriju Bredšovu un Hoviju Longu.

Pēc šī līguma parakstīšanas Strehenam būs jāpāceļas no Ņujorkas uz Losandželosu, kur arī notiek raidījuma veidošana. Atgādināsim, ka aizsargs, kurš visas savas 15 NFL sezonas pavadīja vienā komandā -Ņujorkas "Giants", šajā starpsezonā paziņoja par profesionālā sportista karjeras beigšanu.

Izmantotie resursi:
sportingnews.com

     [+] [-]

, 2008-06-24 17:28, pirms 16 gadiem
Strahans eksperts? Nu nezinu. Tas džeks nav tas labākais runātājs ne dikcijas, ne satura dēļ. Arī viņa sprauga starp priekšējiem zobiem nav TV standarts Bet nu būs interesanti.

     [+] [-]

, 2008-06-24 18:53, pirms 16 gadiem
Mixes rakstīja: Strahans eksperts? Nu nezinu. Tas džeks nav tas labākais runātājs ne dikcijas, ne satura dēļ. Arī viņa sprauga starp priekšējiem zobiem nav TV standarts Bet nu būs interesanti.


viņu paņēma tikai dēļ spraugas.