Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:370, Did:0, useCase: 3

Imuss atvainojas Džonsam

Juris Miņins
Juris Miņins

Imuss atvainojas Džonsam
Adams Džonss (centrā)
Foto: AP

Amerikāņu komiķis un radiodīdžejs Dons Imuss ir atvainojies Nacionālās Futbola Līgas (NFL) spēlētājam Adamam Džonsam par saviem rasistiskajiem izteikumiem tiešajā ēterā.

Imuss, savā šīsdienas šovā, izteicās, ka viņa teiktais ir bijis tikai joks un viņš ir ticis pārprasts.

Atgādināsim, ka Dons Imuss, kādā no saviem iepriekšējiem radio raidījumiem izteica rasistiskas piezīmes Adama Džonsa virzienā.

Kad viņa pārinieks lasīja ziņu par Adama Džonsa vēlmi atbrīvoties no iesaukas "Pekmens" un sniedza ieskatu viņa karjerā, kuras pēdējo sezonu spēlētājs izlaida, jo bija diskvalificēts par šaudīšanos kādā no Lasvegasas naktsklubiem, Imuss pajautāja "Kāda ādas krāsa viņam ir?", pārinieks Karits Fosters, kurš, starp citu, arī ir melnādainais, sacīja: "Viņš ir afroamerikānis!" uz ko Imuss atbildēja: "Nu lūk, tas arī visu izskaidro!"

Jāpiebilst, ka Imuss atgriezās ēterā vien pirms pus gada, jo iepriekš, par rasismu un seksuālo diskrimināciju pret Ratdžeras Universitātes sieviešu basketbola komandu, viņš tika atlaists no darba, taču vēlāk, kad komiķis solīja, ka līdzīgi incidenti vairs neatkārtosies, viņu uzņēma atpakaļ.

Pats Džonss šo situāciju komentēja šādi: "Man, tiešām, ir skumji dzirdēt ko tādu. Viņam ir lielas problēmas ar afroamerikāņiem. Es ceru, ak radiostacija, kurā viņš strādā izdarīs vajadzīgos secinājumus. Es viņiem par to būšu pateicīgs."

Dona Imusa raidījuma ieraksts:

Izmantotie resursi:
sportingnews.com

  +1 [+] [-]

, 2008-06-25 00:18, pirms 16 gadiem
Žēl, ka tādi cilvēki var izteikties mēdijos. Cerams viņs tiks sodīts.