Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:370, Did:0, useCase: 3

"Giants" atlaiž Lorenzenu

Juris Miņins
Juris Miņins

"Giants" atlaiž Lorenzenu
Džareds Lorenzens
Foto: AP

Pašreizēje "Super Bowl" ieguvēji, jeb Nacionālās Futbola Līgas (NFL) čempioni, Ņujrokas "Giants" ir atlaiduši komandas rezerves saspēles vadītāju Džaredu Lorenzenu.

Lorenzena vieta komandā bija zem jautājuma zīmes jau kopš tā brīža, kad "Giants" parakstīja līgumu ar saspēles vadītāju-veterānu Deividu Karru un nodraftēja Andrē Vūdsonu, kurš, tāpat kā Lorenzens, iepriekš spēlēja Kentuki koledžā. Tā kā komandā vēl bija Īlajs Menings un Entonijs Vraits, tad "Giants" paplašinātajā 80 spēlētāju sarakstā bija 5 saspēles vadītāji, kas nozīmēja, ka vismaz viens no viņiem uz treniņometni Albanī universitātes sporta kompleksā nebrauks.

Atgādināsim, ka Lorenzens Ņujorkas "Giants" komandai pievienojās 2004. gadā, taču personisku iemeslu dēļ, treniņnometnes laikā, pameta to un neatgriezās. 2005. gadā spēlētājs atkal pievienojās komandai un nu jau spēlēja kā rezerves saspēles vadītājs.

Pagājušajā sezonā Lorenzens, kurš visu laiku cīnās ar liekā svara problēmām, regulārajā sezonā aizvadīja četras spēles, bet izslēgšanas spēlēs piedalījās vienā cīņā. No astoņām viņa izdarītajām piespēlēm četras sasniedza mērķi, kas kopā deva 28 atgrieztus jardus. Tāpat viņš divas reizes, izmantodams savus auguma parametrus, pats "izsita" pāris jardus, un panāca pirmās izspēles situāciju.

Bez Lorenzena "Giants" arī atbrīvojās no Toda Lovbera, Nika Līsona, Braiena Soja un Džeikoba Hoba.

Izmantotie resursi:
sportingnews.com

  +1 [+] [-]

, 2008-06-24 12:58, pirms 16 gadiem
Cerams, ka Īlajs spēs nākamsezon rādīt tādu pašu sniegumu kā Super Bowl vai play-off un, ka Karru spēs viņu veiksīgi aizvietot, ja Īlajam radīsies kādas problēmas.

     [+] [-]

, 2008-06-24 13:11, pirms 16 gadiem
Jā, pagājušajā sezonā, precīzāk PO Īlajs rādīja ļoti labu sniegumu... Laikam gribēja parādīt, ka ne tikai viņa bračka prot mētāt bumbu.
Pēc pagājušās sezonas viņš beidzot dabūja arī savu vārdu NFL, citādāk līdz tam viņš bija nevis "Īlajs Menings", bet "Peitona Meninga jaunākais brālis".

     [+] [-]

, 2008-06-24 13:14, pirms 16 gadiem
Juris Miņins rakstīja: Jā, pagājušajā sezonā, precīzāk PO Īlajs rādīja ļoti labu sniegumu... Laikam gribēja parādīt, ka ne tikai viņa bračka prot mētāt bumbu.
Pēc pagājušās sezonas viņš beidzot dabūja arī savu vārdu NFL, citādāk līdz tam viņš bija nevis "Īlajs Menings", bet "Peitona Meninga jaunākais brālis".


Pagājušajā Super Bowl vispār bija labs kadrs, kad Peitons sēdēja VIP ložā dzēra šampi un skatījās, kā jaunākais bračka iet viņa un senča pēdās.

     [+] [-]

, 2008-06-24 13:52, pirms 16 gadiem
pecha13 rakstīja: Pagājušajā Super Bowl vispār bija labs kadrs, kad Peitons sēdēja VIP ložā dzēra šampi un skatījās, kā jaunākais bračka iet viņa un senča pēdās.


A viņa ta ka satlika... pagājušgad dabūja gredzenu, šosezon pakāsa PO, nu tad var skatīties kā bračka spēlē...

     [+] [-]

, 2008-06-24 16:15, pirms 16 gadiem
Lorenzens bija labs QB sneak izpildītājs un viņa liekais svars bija laba alternatīva uzbrukumam. Žēl, ka puisi atlaida Karrs ir īsts rezervists, labs QB, bet pamatsastāvam pārāk prasts. Ja Īlajs paliks vesels, citi QB Giants nebūs vajadzīgi.