Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:370, Did:0, useCase: 3

NFL šodien: Terels Ovenss var beigt karjeru, "Dolphins" skārusi cūku gripa

Juris Miņins
Juris Miņins

NFL šodien: Terels Ovenss var beigt karjeru, "Dolphins" skārusi cūku gripa
Terels Ovenss
Foto: AFP

Viens no pēdējo gadu labākajiem Nacionālās futbola līgas (NFL) malējiem uzbrucējiem Terels Ovenss, pēdas savainojuma dēļ, jau šosezon varētu beigt savu profesionāļa karjeru.

T.O. var beigt karjeru
Viens no pēdējo gadu labākajiem un skandalozākajiem malējiem uzbrucējiem NFL, Terels Ovenss (Bufalo "Bills"), kurš pašlaik atkopjas no pēdas savainojuma, varētu jau šosezon beigt karjeru. Kā pastāstīja ESPN savainojumu eksperte Stefānija Bela, tad šāds savainojums ir visai nopietns, sevišķi malējiem uzbrucējiem, kuriem spēles laikā slodze uz pēdām ir visai liela. Atgādināsim, ka Ovensam līdzīgs savainojums jau bija pirms deviņiem gadiem, kad viņš pārstāvēja Sanfrancisko "49ers".

Maiami "Dolphins" spēlētājiem konstatēta cūku gripa
Diviem Maiami "Dolphins" komandas spēlētājiem ir konstatēta cūku gripa. Uzzinot šo vēsti komandas vadība ieteica vienības futbolistiem būt uzmanīgākiem, bet divus saslimušos izolēja no komandas. Pašlaik gan netiek nosaukti saslimušo spēlētāju vārdi un arī komandas oficiālās amatpersonas izvairās no komentāriem.

Stafordam nav garantēta pirmā "kvoterbeka" vieta
Šī gada NFL drafta pirmajam numuram Metjū Stafordam Detroitas "Lions" vienībā pirmā saspēles vadītāja vieta neesot garantēta un tā vēl būs jāizcīna pirmssezonas spēļu laikā, ziņo Ziemeļamerikas mediji. Taču tāpat tiek atzīmēts, ka Stafords rāda labu spēli un ir reālākais kandidāts uz pirmā "kvoterbeka" vietu. Atgādināsim, ka viņa galvenais konkurents cīņā par vietu pamatsastāvā ir Donte Kalpepers.

Rahīms Broks var atgriezties uz sezonas sākumu
Indianapolisas "Colts" ārējais aizsardzības līnijas pamatsastāva aizsargs Rahīms Broks, kurš nesen pārcieta kreisās rokas, kuru viņš bija salauzis, operāciju, atveseļojas ātrāk nekā paredzēts un varētu atgriezties ierindā jau uz regulārās sezonas pirmo spēli pret Džeksonvilas "Jaguars".

Džeremijs Šokijs ir Ņūorleānas "puzles" trūkstošā sastāvdaļa
Kā vēsta Ņūorleānas futbola eksperti, tad balsta uzbrucējs Džeremijs Šokijs var būt tas spēlētājs, kurš "pacels" "Saints" komandu jaunā līmenī, t.i., ir tieši tas komandas "puzles" gabaliņš, kas līdz šim ir pietrūcis. Eksperti atzīmē gan Šokija lielisko sniegumu pirmssezonas spēlēs, gan lielo darba apjomu, ko spēlētājs paveic treniņos.

"Jets" par pirmo saspēles vadītāju izlems pēc šīsnedēļas spēles
Ņujorkas "Jets" treneri, visdrīzāk, par to, kurš būs komandas pirmais saspēles vadītājs lems pēc šīsnedēļas spēles pret Baltimoras "Ravens". Treneri šādu lēmumu skaidro ar to, ka vēlas redzēt kā abi "kvoterbeki" izskatās pret vienu no līgas labākajām aizsardzības komandām un ja kāds no esošajiem saspēles vadītājiem Marks Sančess vai Kelens Klemenss parādīs ievērojami labāku sniegumu par savu konkurentu uz vietu sastāvā, tad pirmā saspēles vadītāja vieta pienāksies viņam.

Izmantotie resursi:
gridironfans.com
insider.espn.go.com