Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:370, Did:0, useCase: 3

Frīnijs - labākais starp labākajiem

Juris Miņins
Juris Miņins

Frīnijs - labākais starp labākajiem
Dvaits Frīnijs
Foto: AP

eSports.lv turpina iepazīstināt savus lasītājus ar Nacionālās Futbola Līgas (NFL) izcilniekiem un šoriez jums piedāvājam ASV ekspertu sastādīto labāko ārējās līnijas aizsardzības spēlētāju sarakstu.

1. Dvaits Frīnijs (Indianapolisas "Colts")
Ātrums, balanss un neatlaidība - tieši tas Frīnijam ļauj atrasties pirmajā vietā. Viņš var ne tikai izjaukt piespēles, bet arī labi darbojas skriešanas spēlē.

2. Džeisons Teilors (Vašingtonas "Redskins")
Lai arī Teilors ir mainījis komandu, viņš nav mainījis savu spēli un paradumus. Viņš ir ļoti vispusīgs spēlētājs, kurš to ne vienu reizi vien ir arī pierādījis un parādījis.

3. Džuliuss Pepers (Karolīnas "Panthers")
Liels, spēcīgs un ātrs, tāds ir Pepers. Viņš ir ne tikai labs skrējienu apstādinātājs, bet arī mierīgi var sacensties skriešanā ar pretinieku balsta uzbrucējiem un, vairākumā gadījumu, no šīs cīņas viņš izies kā uzvarētājs.

4. Ričards Seimūrs (Ņūinglendas "Patriots")
5. Džareds Alens (Minesotas "Vikings")
6. Osi Umenjiora (Ņujorkas "Giants")
7. Ārons Kampmans (Grīnbejas "Packers")
8. Ārons Smits (Pitsburgas "Steelers")
9. Deriks Burdžs (Oklendas "Raiders")
10. Patriks Kernijs (Sietlas "Seahawks")

Izmantotie resursi:
sportingnews.com

     [+] [-]

, 2008-07-23 14:00, pirms 16 gadiem
Labs tops, lai gan Kampmans varēja būt pāris vietas augstāk. Galu galā pēdējās 2 sezonas viņš ir bijis viens no līgas līderiem ''sacks'' ziņā. Arī Frīnija 1. vieta man nav īpaši skaidra, manuprāt, viņš ir nedaudz pārvērtēts. Cols SB sezonā viņš bija lielisks, bet iepriekšējā sezona nebija tik spoža.

     [+] [-]

, 2008-07-27 21:19, pirms 16 gadiem
Topu vairāk nebūs?