Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:370, Did:0, useCase: 3

"Browns" pagaidām Edvardsu nemainīs

Juris Miņins
Juris Miņins

"Browns" pagaidām Edvardsu nemainīs
Breilons Edvardss
Foto: AP

Nacionālās futbola līgas (NFL) vienība Klīvlendas "Browns" paziņoja, ka pagaidām nesteigsies ar malējā uzbrucēja Breilona Edvardsa maiņu.

Pēc dažādām baumām sakarā ar malējā uzbrucēja Breilona Edvardsa iespējamo maiņu uz kādu citu vienību, Klīvlendas "Browns" ir paziņojuši, ka pagaidām nesteigsies ar lēmuma pieņemšanu šajā sakarā.

Runā, ka šādam lēmumam pamatā ir tas, ka neviena komanda, kas bija interesējusies par Edvardsu, kurš savā laikā bija drafta trešais numurs, nav piedāvājusi klīvlendiešiem atbilstošu kompensāciju, kas, pēc neoficiālām ziņām, bija pirmās kārtas izvēles tiesības. Piedāvājumā ir bijis tikai "vidējo kārtu drafta izvēles tiesības un šādi-tādi veterāni".

Jāņem vērā arī tas, ka gaidāmā sezona malējam uzbrucējam no Mičiganas universitātes būs "līguma sezona", kas ļauj cerēt, ka spēlētājs varētu rādīt labāku sniegumu, jo aizvadītajā sezonā viņa kontā bija 55 ķērieni, veikti 875 jardi un trīs rezultatīvi noslēgti uzbrukumi.

Tāpat jāpiebilst, ka pašlaik "Browns" interesējas par brīvo aģentu, pēdējo aizsargu Maiku Braunu, kurš pagājušajā sezonā pārstāvēja Čikāgas "Bears" vienību.

Izmantotie resursi:
insider.espn.go.com