Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:370, Did:0, useCase: 3

Bekhemam un Māršalam traumas, "Giants" piekāpjas "Browns"

Juris Miņins
Juris Miņins

Bekhemam un Māršalam traumas, "Giants" piekāpjas "Browns"
Foto: AFP/Scanpix

Noslēdzošajā Nacionālās futbola līgas (NFL) pirmssezonas pārbaudes spēļu otrajā nedēļā Ņujorkas "Giants" ar 6:10 piekāpās Klīvlendas "Browns" vienībai, bet mača gaitā zaudēja arī divus pamatsastāva malējos uzbrucējus.

Ņujorkas un Klīvlendas mačs padevās visnotaļ saraustīts un mazrezultatīvs, jo abas komandas pārāk bieži kļūdījās, kā arī uzbrukumā nespēja parādīt savu labāko sniegumu.

Ņujorkieši prata gūt tikai sešus punktus, pateicoties Raiena Nūdženta un Aldrika Rosasa precīzajiem brīvsitieniem, bet Klīvlendas komanda desmit punktus guva pateicoties Dešona Kaizera piezemējumam un Zeina Gonzalesa precīzajam brīvsitienam.

Tiesa, galvenie notikumi šajā mačā risinājās spēles vidū, kad savainojumus guva divi "Giants" vadošie malējie uzbrucēji. Odels Bekhems saņēma apšaubāmu spēka paņēmienu no Brīena Bodija-Kalhūna, pēc kura bija spiests atstāt laukumu. Pēc mača komandas pārstāvji izteicās, ka futbolists ir guvis kreisās kājas sastiepumu.

Savukārt Brendons Māršals savainoja plecu. Uzreiz viņam arī tika veikts rentgenuzņēmums, taču sīkāki skaidrojumi pagaidām nav sekojuši.

Tāpat visas valsts uzmanību izpelnījās "Browns" spēlētāju protesta akcija. Klīvlendieši, sekojot jau vairāku citu spēlētāju pozīcijai, nepiecēlās kājās ASV himnas atskaņošanas laikā, bet gan notupās uz ceļgala. Šādā veidā viņi protestē pret melnādaino amerikāņu tiesību ierobežojumiem. Kopumā akcijā piedalījās 12 spēlētāji, kas ir lielākais šāda veida protests pēdējo divu sezonu laikā.

NFL, Pirmssezonas 2. nedēļa

ViesiMājniekiRezultāts
RavensDolphins31:7
BillsEagles16:20
BuccaneersJaguars12:8
VikingsSeahawks16:20
BearsCardinals24:23
ChiefsBengals30:12
ColtsCowboys19:24
PackersRedskins21:17
JetsLions6:16
PatriotsTexans23:27
Broncos49ers33:14
RamsRaiders24:21
FanconsSteelers13:17
SaintsChargers13:7
GiantsBrowns6:10

Izmantotie resursi:
https://www.nfl.com/

     [+] [-]

, 2017-08-22 09:51, pirms 7 gadiem
Kā Garets izskatījās?