Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:370, Did:0, useCase: 3

NFL šodien: NFL vadība ierobežos fanu alkohola patēriņu

Juris Miņins
Juris Miņins

NFL šodien: NFL vadība ierobežos fanu alkohola patēriņu
Filadelfijas "Eagles" līdzjutēji
Foto: AFP

Nacionālās futbola līgas (NFL) vadība, kopā ar visām 32 līgas komandām, šīs sezonas laikā plāno ieviest stingrākus alkohola pārdošanas noteikumus, tādējādi samazinot līdzjutēju alkohola patēriņu stadionos.

NFL vadība plāno ierobežot alkohola pārdošanu arēnās
Nacionālās futbola līgas vadība ir nolēmusi samazināt alkohola patēriņu arēnās, spēļu laikā. Viņi, sadarbojoties ar komandu vadībām, mēģinās ieviest gan kopējā pārdodamā alkohola limitus, gan arī vienam cilvēkam pārdodamo alkohola daudzumu. Tāpat tiek apsvērta iespēja samazināt laiku, ko līdzjutēji pavada arēnā un tās tuvumā, samazinot laiku, kad tiek atvērtas autostāvvietas pie arēnām (līdz šim vairākums komandu autostāvvietas atvēra trīs ar pusi stundas pirms spēles sākuma).

Edu Rīdu vēl aizvien nomoka savainojums
Pagājušās sezonas labāko piespēļu pārtvērēju, pēdējo aizsargu Edu Rīdu vēl aizvien nomoka kakla un pleca nerva sastiepums, ar ko spēlētājs nevarēja tikt galā arī visu aizvadīto sezonu. "Tas man vēl aizvien traucē", sacīja spēlētājs, "un, pagaidām, nekādu īpašu uzlabojumu nav."

Stalvorts UFL nespēlēs
Klīvlendas "Browns" malējais uzbrucējs Donte Stalvorts, kurš, sakarā ar cilvēka notriekšanu atrodoties alkohola reibumā, ir diskvalificēts uz visu nākamo sezonu, visdrīzāk, nedosies uz jaunizveidoto Apvienoto futbola līgu (UFL), lai spēlētu tur. Stalvortam ar "Browns" ir noslēgts standarta līgums, kas liedz spēlētājiem piedalīties jebkādās profesionālās sportiskās aktivitātēs ārpus NFL.

Benam Rotlisbergeram Ahilleja cīpslas savainojums
Aizvadītās sezonas NFL čempionvienības Pitsburgas "Steelers" saspēles vadītājs Bens Rotlisbergers viena no pēdējā treniņā ir savainojis Ahilleja cīpslu un, līdz ar to, viņa piedalīšanās spēlē pret Vašingtonas "Redskins" ir apdraudēta. Sīkāka informācija varētu parādīties īsi pirms spēles.

Pārkers nav priecīgs par spēles laika samazināšanos
Cits Pitsburgas "Steelers" spēlētājs, pussargs Villijs Pārkers vietējam laikrakstam "Pittsburgh Post-Gazette" ir izteicis neapmierinātību par to, ka viņam spēles laiks būs jādala ar pagājušgad draftā izvēlēto Rašardu Mendenhalu, taču, tajā pašā laikā, atzīmēja, ka debitants treniņos strādā ļoti cītīgi un ir gatavs gaidāmajai sezonai.

Darenam Makfadenam šīsnedēļas spēle būs izšķirošā
Oklendas "Raiders" pussargam, otrgadniekam, Darenam Makfadenam šīsnedēļas spēlē pret Sanfrancisko "49ers" ir atkal jāparāda sava labākā spēle un tad, kā ziņo vietējie žurnālisti, tieši viņš būs komandas pirmais pussargs. Atgādināsim, ka pret Dalasas "Cowboys", pirmajā pirmssezonas nedēļā, Makfadens četros mēģinājumos guva 63 jardus, ieskaitot vienu 45 jardu skrējienu.

Sietlas "Seahawks" mēģina izšķirties par Džonsiem
Kā runā NFL aizkulisēs, tad Sietlas "Seahawks" vēlas iegūt Sinsinati "Bengals" uzbrukuma līnijas bloķētāju Līvaju Džonsu, taču, iespējams, tas nebūt nebūs nepieciešams, jo Valters Džonss, komandas līdzšinējais bloķētājs, no savainojumiem atkopjas ātrāk nekā paredzēts un izskatās, ka pastāv iespēja, ka jau uz regulārās sezonas pirmo spēli viņš jau būs ierindā.

"Titans" malējais uzbrucējs aizturēts par braukšanu apreibinošu vielu ietekmē
Kā ziņo Ziemeļamerikas prese, tad par braukšanu apreibinošu vielu ietekmē ir aizturēts Tenesī "Titans" malējais uzbrucējs Kriss Deiviss, kurš, zīmīgi, pašlaik ir savainots un pilnvērtīgi spēlēt un trenēties nevar. Deivisa organismā tika konstatēta 1.1 promile alkohola, Tenesī atļauto 0.8 promiļu vietā.

Izmantotie resursi:
insider.espn.go.com
gridironfans.com