Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:370, Did:0, useCase: 3

Seškārtējais "Pro Bowl" futbolists beidz profesionāļa karjeru

Juris Miņins
Juris Miņins

Seškārtējais "Pro Bowl" futbolists beidz profesionāļa karjeru
Larois Glovers
Foto: Getty Images

Nacionālās futbola līgas (NFL) vienības Sentluisas "Rams" iekšējās līnijas aizsargs Larois Glovers ir nolēmis beigt savu profesionālā sportista karjeru.

Larois Glovers, kuram šī gada 4. jūlijā paliks 35 gadi, Nacionālājā futbola līgā aizvadīja 13 sezonas, kuru laikā sešas reizes tika izvēlēts Pro-Bowl (All-Stars) spēlei. Aizvadītajā sezonā Glovers, Sentluisas "Rams" sastāvā, piedalījās visās 16 spēlēs, deviņās no tām izejot sākumsastāvā, taču sentluisieši, kuru rināds aizsargs pavadīja trīs sezonas, nepiedāvāja veterānam jaunu līgumu.

"Esmu patiesi laimīgs, ka man ir bijusi iespēja spēlēt spēli, ko mīlu, tik ilgus gadus", sacīja Glovers, "mani futbols vēl aizvien aizrauj tāpat kā tas bija, kad es biju jaunāks. Es bez tā nevaru dzīvot, tāpēc, droši vien, es turpināšu strādāt kādā darbā, kas saistīts ar futbolu, es varu būt komentētājs, varu strādāt kādas komandas administrācijā, vai arī būt par skautu, taču tas būs pēc kāda laika, kad es pāršķiršu savas dzīves grāmatas nākamo lappusi un sākšu rakstīt tajā jaunu nodaļu."

Larois Glovers 1996. gada NFL draftā tika izvēlēts piektajā kārtā (to izdarīja Oklendas "Raiders") un savas karjeras laikā paspēja pārstāvēt Ņūorleānas "Saints", Dalasas "Cowboys" un Sentluisas "Rams" vienības. 2000. gadā Glovers bija labākais saspēles vadītāju apturētājs (17 "sacks"), bet visā karjerā šajā rādītājā viņam ir 37. visu laiku labākais rezultāts (83.5 "sacks").

Izmantotie resursi:
espn.go.com