Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:370, Did:0, useCase: 3

Favram jau noslēgts līgums ar "Vikings"?

Juris Miņins
Juris Miņins

Favram jau noslēgts līgums ar "Vikings"?
Brets Favrs
Foto: AP

Dažādos Ziemeļamerikas sporta portālos ir parādījusies informācija, ka viens no Nacionālās futbola līgas (NFL) visu laiku labākajiem saspēlēs vadītājiem Brets Favrs jau ir noslēdzis vienošanos ar Minesotas "Vikings".

Ziemeļamerikas medijos ir parādījusies informācija, ka viens no visu laiku labākajiem saspēlēs vadītājiem Brets Favrs jau ir parakstījis līgumu ar Minesotas "Vikings" vienību, tikai pagaidām nevēlas šo informāciju paust zināmu plašākai sabiedrībai.

Reaģējot uz šādām baumām spēlētāja aģents, Bass Kuks, intervijā ESPN paziņoja, ka tā anv taisnība: "Tie ir simtsporcentīgi, absolūti meli. Nekāds līgums nav parakstīts, es jums to varu garantēt!"

Lai vai kā būtu patiesībā pašlaik, baumas, par Favra iespējamo pievienošanos minesotiešiem turpinās un, ja tās patiešām apstiprināsies, tad "brīvā tirgū" parādīsies cits saspēlnieks - Travariss Džeksons, kuram, visdrīzāk jaunu darba piedāvājumu netrūks.

Savas karjeras laikā Brets Favrs ir izpildījis 9280 piespēles no kurām 5720 bija precīzas (61.6%), atdeva 464 rezultatīvas piespēles (līgas visu laiku labākais rādītājs), pieļāvis 310 kļūdas un 469 reizes ir ticis apstādināts vēl pirms piespēles atdošanas.

Izmantotie resursi:
insider.espn.go.com

     [+] [-]

, 2009-06-22 18:18, pirms 15 gadiem
4.nedēļa: vikings:packers. sweet

     [+] [-]

, 2009-06-22 19:01, pirms 15 gadiem
Tarvariss Džeksonam man liekas piedāvājumu nebūtu daudz, viņš tik jēdz skriet, bet mest īsti labi neprot. Bet Favram vajadzētu iet mājās.

     [+] [-]

, 2009-06-22 21:16, pirms 15 gadiem
Mixes rakstīja: Tarvariss Džeksonam man liekas piedāvājumu nebūtu daudz, viņš tik jēdz skriet, bet mest īsti labi neprot. Bet Favram vajadzētu iet mājās.
Mešanu var uz/iz-labot, bet skriešanai ir jābūt "asinīs". Un skrējēji vienmēr noder... .

     [+] [-]

, 2009-06-23 02:40, pirms 15 gadiem
nezinu gan vai kārtīgu deep ball piespēli var tā mierīgi uztrenēt mešanas ziņā, hehe.

     [+] [-]

, 2009-06-23 12:51, pirms 15 gadiem
ffwrd rakstīja: nezinu gan vai kārtīgu deep ball piespēli var tā mierīgi uztrenēt mešanas ziņā, hehe.
Ja jau lācim var iemācīt ar riteni braukt, tad PRO sportistam vienu spēles elementu uzkačāt nav problēmu. Protams, tas nebūs viņa spēcīgākais ierocis, taču līdz tādam pieklājīgam līmenim - mierīgi.