Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:370, Did:0, useCase: 3

Cīņa par "49ers" pirmā saspēles vadītāja vietu turpinās

Juris Miņins
Juris Miņins

Cīņa par "49ers" pirmā saspēles vadītāja vietu turpinās
Alekss Smits
Foto: AFP

Nacionālās futbola līgas (NFL) vienības Sanfrancisko "49ers" pirmssezonas treniņometnē norit aktīva cīņa par pirmā saspēles vadītāja vietu.

Ja starpsezonas sākumā izskatījās, ka "49ers" pirmais saspēles vadītājs būs Šons Hils, kurš rādītja pārliecinošāku sniegumu, tad tagad tā vis neizskatās. Alekss Smits, atkopies no starpsezonas sākumā piedzīvotās fiziskās sagatavotības "bedres", kuras dēļ viņš "ar visām ķermeņa kustībām atgādināja otro numuru", pašlaik darbojas labāk par Hilu.

Divpusējā treniņmačā Smita vadītā komanda uzveica Hila vienību, bet pats 2005. gada drafta pirmais numurs, veica dažas rezultatīvas piespēles, kamēr Hilam individuāli neizdevās praktiski nekas no tā, kas no viņa tiek gaidīts.

Jāpiebilst, ka pagājušajā sezonā Alekss Smits nepiedalījās nevienā spēlē, jo atkopās no pleca savainojuma, bet savas NFL karjeras laikā saspēles vadītājs ir aizvadījis 32 spēles, kurās veica 800 piespēles, no kurām 435 bija precīzas (54.3%), tāpat viņa kontā 19 rezultatīvas piespēles un "izsisti" 87 jardi un 2 rezultatīvi uzbrukumi spēlējot pašam "pa zemi".

Izmantotie resursi:
insider.espn.go.com