Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:370, Did:0, useCase: 3

"Panthers" padodas un sāk sastāva izpārdošanu, aizmainot Makafriju

Emils Ozerinskis

"Panthers" padodas un sāk sastāva izpārdošanu, aizmainot Makafriju
Kristians Makafrijs turpmāks spēlēs Sanfrancisko "49ers" rindās. Foto: AFP/Scanpix

Nacionālajā futbola līgā (NFL) līdz maiņu gala tremiņam atlikusi pusotra nedēļa, bet nu jau kļuvis skaidrs, ka savu sezonu norakstījusi Karolinas "Panthers", kura aizmainījusi līgas dārgāko pussargu Kristianu Makafriju uz Sanfrancisko "49ers".

Pirmajās sešās NFL nedāļās pilnīgu izgāšanos piedzīvojusi Karolinas "Panthers", kura tikusi pie vienas uzvaras un piedzīvojusi piecas sakāves. Pirms sezonas maiņas darījumā no Klīvlendas iegūtais Beikers Meifīlds spēlējis katastrofāli vāji, amerikāņu futbola apskatniekiem ar pirmo numuru savulaik draftētā kvoterbeka sniegumu saucot pat par sliktāko saspēles vadītāja spēli visā līgā.

Pēc piektās spēļu nedēļas "Panthers" no darba atbrīvoja savu galveno treneri Metu Rūlu, kurš 2020. gadā noslēdza septiņu gadu garantēto līgumu par 62 miljoniem. Līdz ar to "Panthers" vēl četras ar pusi sezonas maksās Rūlam par galvenā trenera pienākumu neveikšanu.

Skaidrs, ka sezonu Karolīnas komanda ir norakstījusi un gatavojas tikšanai pie augstas drafta izvēles. Nākamā gada jauno spēlētāju profizoriskā drafta augšgalā ir divi ļoti talantīgi saspēles vadītāji - Ohaio Universitātes kvoterbeks Sīdžejs Strauds un Alabamas saspēles veidotājs Braiss Jangs.

Draftam "Panters" sākusi gatavoties ar savas 26 gauds vecās zvaigznes Kristiana Makafrija aizmainīšanu uz Sanfrancisko "49ers". Pussargs 2020. gadā kļuva par vislabāk atalgoto spēlētāju savā pozīcijā. Kalifornijas komanda maiņas darījumā uz Karolīnu atdevusi nākamā gada otrās, trešās un ceturtās kārtas izvēles, kā arī piektās kārtas drafta izvēli aiznākamajā sezonā.

Savukārt komandas vadošo malējo uzbrucēju 29 gadus veco Robiju Andersonu "Panthers" aizmainīja uz Arizonas "Cardinals". Andersons spēles laikā tika aizdzīts no komandas pēc galvenā trenera vietas izpildītāja Stīva Vilksa iniciatīvas, jo Andersons iesaistījās konfliktā ar pozīcijas treneri Džo Deiliju.

Šonakt tika aizvadīta septītās spēļu nedēļas ceturtdienas nakts spēle. Robijam Andersonam pavisam minimāli iesaistoties spēlē, Arizonas "Cardinals" ar 42:34 sakāva Ņūorleānas "Saints". Džeza pilsētas komanda "Saints" pati izraka savu bedri, trīs reizes pretinieku rokās bumbu iemetot saspēles vadītājam Andijam Doltonam (pass: 4TD, 3INT, 361 jards). Pēc sešu spēļu diskvalifikāciajs izciešanas "Cardinals" vienībai ierindā atgriezās labākais malējais uzbrucējs Denadrē Hopkins, kurš sakrāja 103 jardus, bet pie piezemējumiem netika.

"Cardinals" septiņās spēlēs guvusi trīs uzvaras. Savukārt "Saints" bilance ir divas uzvaras un pieci zaudējumi. Atrašanās turnīra tabulas apakšgalā "Saints" vienībai gan neko nedos jauno spēkētāju drafta ceremonijā, jo Ņūorleānas pirmās kārtas izvēle pieder šī brīža čempionāta līdervienībai Filadelfijas "Eagles".

Izmantotie resursi:
https://www.espn.com/nfl/

     [+] [-]

, 2022-10-21 20:44, pirms 2 gadiem
Niners kļūst labāka un reizē vēl traumatiskāka.
Čalis jau bija nereāls tanks.Nekad nemēģināja izvairīties no kontakta un pat pats principā viņos lidoja iekšā