Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:370, Did:0, useCase: 3

Očosinko gūst vārtus, "Bengals" uzveic "Patriots"

Juris Miņins
Juris Miņins

Očosinko gūst vārtus, "Bengals" uzveic "Patriots"
Čads Očosinko
Foto: AP

Pateicoties malējā uzbrucēja Čada Očosinko gūtajam papildpunktam viņa pārstāvētā komanda, Sinsinati "Bengals", Nacionālās futbola līgas (NFL) pirmssezonas otrās nedēļas pārbaudes spēlē ar 7:6 uzveica Jaunanglijas "Patriots".

Čads Očosinko guva papildpunktu pēc Krisa Henrija piezemējuma, tādējādi, kā vēlāk izrādījās, nodrošinot Sinsinati "Bengals" uzvaru ar 7:6. "Futbols visu laiku ir bijis mans sporta veids numur viens, tādus sitienus priekš manis izpildīt ir vienkārši, gluži kā braukt ar velosipēdu", sacīja pats Očosinko, "koledžas laikā es mierīgi varēju realizēt 50 un 60 jardu sitienus no jebkādas pozīcijas. Atkārtošos, starptautiskais futbols ir mans pirmais sporta veids. Ceru, ka Ronaldinjo varēs būt lepns par mani."

Atgādināsim, ka Čads Očosinko ne tikai koledžu līmenī izpildīja sitienus, bet sita tos arī pirmssezonas nometņu un treniņu laikā, taču līdz šim nevienā oficiālā NFL līmeņa spēlē, Očosinko, kurš iepriekš bija zināms kā Čads Džonsons, nebija izpildījis. Savukār šonakt, kad komandas "štata" sitienu izpildītājs pirmsspēles iesildīšanā bija guvis traumu, komandas treneri izlēma viņu aizstāt ar Očosinko, kurš ir arī viens no līgas labākajiem malējiem uzbrucējiem.

Jāpiebilst, ka "Patriots" visus sešos savus vakardienas punktus guva ar brīvsitieniem, kad divreiz precīzs bija Stīvens Gostkovskis.

Savukārt otrā vakardienas spēlē, kurā tikās Filadelfijas "Eagles" un Indianapolisas "Colts", pagājušās sezonas regulārā turnīra vērtīgākais spēlētājs Peitons Menings atdeva divas rezultatīvas piespēles, bet viņa "Colts" svinēja uzvaru ar 23:15. Taču navar nepieminēt to, ka Filadelfijas komandai nepalīdzēja ne jauniegūtais saspēles vadītājs Maikls Viks, kurš izcieš diskvalifikāciju (uz nākamo spēli viņš gan būs ierindā), gan pussargs Braiens Vestbruks, kurš pašlaik atkopjas no savainojuma.

NFL pirmssezonas 2. nedēļas rezultāti

ViesiMājniekiRezultāts
Sinsinati "Bengals"Jaunanglijas "Patriots"7:6
Filadelfijas "Eagles"Indianapolisas "Colts"15:23

Izmantotie resursi:
espn.go.com