Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:370, Did:0, useCase: 3

Šokijs aizmainīts uz "Saints"

Juris Miņins
Juris Miņins

Šokijs aizmainīts uz "Saints"
Džeremijs Šokijs
Foto: AP

Nacionālās Futbola Līgas (NFL) čempionvienība Ņujorkas "Giants" uz Ņūorleānas "Saints" ir aizmainījuši vienu no visas līgas labākajiem balsta uzbrucējiem Džeremiju Šokiju.

NFL čempionvienība Ņujorkas "Giants" tā vietā lai pagarinātu līgumu ar vienu no komandas labākajiem spēlētājiem, aizmainīja viņu uz citu Nacionālās Futbola Līgas vienību Ņūorleānas "Saints".

Kā vēsta Interneta vietne FOXSports.com, tad apmaiņā pret vienu no līgas labākajiem balsta uzbrucējiem ("SportingNews" futbola eksperti viņu ierindoja piektajā vietā) "Giants" saņems divas jauno spēlētāju izvēles (otrajā un piektajā kārtā) tiesības nākamā gada draftā. Kā vēsta Ņūorleānas komandas mājaslapa, tad Šokija maiņa tiks apstiprināta tad, kad spēlētājs izies visas medicīniskās un fiziskās sagatavotības pārbaudes.

Šī maiņa nozīmē, ka Ņujorkas "Giants" lielas cerības liek uz otrgadnieku Kevinu Bosu, kurš jau pagājušgad rādīja visai atzīstamu spēli. Atgādināsim, ka Ņūorleānas "Saints" papildinājumu šajā postenī meklēja visu starpsezonu un beidzot viņi to ieguva no Ņujorkas "Giants".

Pagājušajā sezonā Šokijs piedalījās 14 spēlēs, kurās visās arī izgāja sākumsastāvā. Šo spēļu laikā viņš veica 57 ķērienus, "atgrieza" 691 jardu, jeb vidēji 10.9 jardus katrā mēģinājumā (garākais - 29 jardi), un 3 reizes veica piezemējumu.

Izmantotie resursi:
sportingnews.com

  +1 [+] [-]

, 2008-07-21 23:14, pirms 16 gadiem
Oho! Vēl viens skaļš darījums. Saints tagad būs ar vēl spēcīgāku uzbrukumu. Brīs noteikti labi sastrādāsies ar Šokiju un rezultātiem arī vajadzētu būt. Giants gan var īpaši tiešām neuztraukties, Boss izskatījās ļoti labi.

     [+] [-]

, 2008-07-22 11:39, pirms 16 gadiem
Prieks par Saints, Peitons droši vien viņu īpaši medīja, jo viņi jau ir bijuši kopā vienā komandā un tad Šokijs parādija labu rezultātu. Tagad Saintiem tie saucamie pleimeikeri uzbrukumā ir vnk monstrāli - Brees, Bušs, Šokijs, Makalisters, arī Kolstons. Tiesa tas viss vēl ir jāsaliek kopā un jāizmanto.

     [+] [-]

, 2008-07-22 14:40, pirms 16 gadiem
Šokijs spēja "Giants" spēlētājus sapurināt vienmēr un visu, tas ka dažreiz par daudz sūdzējas, tas lai paliek pagātnē, paldies par šiem pieciem gadiem Ņujorkā, žēl, ka Super kausā nespēlēja pēc kājas lūzuma, bet tā pat no Ņujorkas viņš aiziet kā uzvarētājs. Cerams, ka Boss spēs aizvietot Šokiju.

P.S.
autor tev rakstīts ...ieguva no ŅUjorkas "Giants".