Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:370, Did:0, useCase: 3

Grīnbejas "Packers" strauji krītas peļņa

Juris Miņins
Juris Miņins

Grīnbejas "Packers" strauji krītas peļņa
Grīnbejas "Packers" spēlētāji
Foto: AP

Nacionālās futbola līgas (NFL) vienībai Grīnbejas "Packers" aizvadītajā fiskālajā gadā tīrā peļņa samazinājusies par 19.3 miljoniem ASV dolāru.

Lai arī "Packers" finansiālo gadu noslēdza ar četrus miljonus ASV dolāru lielu peļņu, tas, salīdzinot ar iepriekšējā gada rādītājiem, ir par 19.3 miljoniem mazāk.

"Lai arī mums ir neliela peļņa, mūsu organizācija neatšķiras no citām", sacīja "Packers" pārstāvis, "mūs, tāpat kā visus, ietekmē globālā ekonomiskā krīze, taču mūsu organizācija ir stipra, tai ir labi pamati un mēs ceram, ka tās ir tikai īslaicīgas grūtības, kuras drīz vien tiks pārvarētas."

Taču futbola eksperti uzver citu peļņas samazināšanās iemeslu. Pirms pagājušas sezonas no komandas aizgāja tās "seja" un ilggādējs līderis, saspēles vadītājs Brets Favrs, kurš izvēlējās savu karjeru turpināt Ņujorkas "Jets" vienībā.

Atgādināsim, ka aizvadītajā sezpnā grīnbejieši 16 spēlēs prata izcīnīt tikai 6 uzvaras, kas viņiem liedza cīnīties par iekļūšanu izslēgšanas spēlēs.

Izmantotie resursi:
sportingnews.com