Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:370, Did:0, useCase: 3

"Bears" meklēs malējos uzbrucējus?

Juris Miņins
Juris Miņins

"Bears" meklēs malējos uzbrucējus?
Pīters Voriks
Foto: Getty Images

Nacionālās futbola līgas (NFL) vienība Čikāgas "Bears" , iespējams, līdz sezonas sākumam vēl mēģinās savās rindās iegūt kādu augstas klases malējo uzbrucēju.

Jau ziņojām, ka, iespējams, Čikāgas "lāčiem" varētu pievienoties bijušais Denveras "Broncos" malējais uzbrucējs un Džeja Katlera, kurš, no Denveras "Broncos", pievienojās komandai jau agrāk šajā starpsezonā, draugs Brendons Maršals, bet pašlaik ir runas par citu malējo uzbrucēju.

Lai arī pati komanda nav izrādījusi oficiālu interesi, malējais uzbrucējs Pīters Voriks, kurš pašlaik spēlē Iekštelpu futbola līgā (IFL), paziņoja, ka ļoti labprāt pievienotos Čikāgas "Bears" komandai. Spēlētājs, kā ziņo viņa pašreizējais treneris IFL komandā Blūmingtonas "Extreme", piekristu būt arī par ceturto malējo uzbrucēju.

Atgādināsim, ka 32 gadus vecais Voriks NFL debitēja 2000. gadā, Sinsinati "Bengals" sastāvā, kurā arī aizvadīja savas pirmās piecas profesionāļa sezonas, bet 2005. gadā Floridas Valsts universitātes absolvents pievienojās Sietlas "Seahawks" komandai, bet jau no 2006. gada Voriks nav piedalījies nevienā NFL spēlē un savu karjeru turpinājā Arēnas futbola līgā (AFL), Kanādas futbola līgā (CFL) un jau pieminētajā Iekštelpu futbola līgā (IFL).

Savas NFL karjeras laikā Voriks piedalījās 79 spēlēs, 275 ķērieni, veikti 2991 jardi (vidēji 10.9 jardi spēlē) un rezultatīvi noslēgti 18 uzbrukumi.

Izmantotie resursi:
insider.espn.go.com