Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:370, Did:0, useCase: 3

"Chargers" meklē vietu jaunajam stadionam

Juris Miņins
Juris Miņins

"Chargers" meklē vietu jaunajam stadionam
Sandjego "Chargers" 2009. gada draftētie spēlētāji
Foto: AP

Nacionālās futbola līgas (NFL) vienība Sandjego "Chargers" turpina meklēt vietu savam jaunajam stadionam un kā jaunākā vieta, kur tas varētu tikt būvēts, tiek minēta Oušensaida.

Sandjego futbola klubs pašlaik kā reālāko vietu, kur varētu būvēt savu jauno stadionu izskata kādu vietu Oušensaidas pilsētā, kur pašlaik atrodas pamests brīvdabas kinoteātris. Jāpiebilst, ka Oušensaidas pilsētas pārstāvji šādas baumas noraida un saka, ka tas būtu "maz iespējams", bet paši "Chargers", acīmredzot, ir mainījuši savas domas, jo vēl pirms pāris gadiem viņi jau bija izskatījuši Oušensaidu kā iespējamo jaunā stadiona vietu, taču vēlāk tā tika noraidīta.

Kā galvenais šķērslis, lai stadions tiktu uzcelsts tieši šajā pilsētā vietā tiek minēts pārāk mazais attālums no Oušensaidas municipālās lidostas. "Man patīk ideja par "Chargers" spēļu stadiona izbūvi mūsu pilsētā", sacīja kāds vietējās pašvaldības pārstāvis, "taču šeit ir pārāk daudz apgrūtinājumu, lai realizētu šo projektu."

Atgādināsim, ka aizvadītajā sezonā Sandjego "Chargers" bija labākā vienība Amerikas futbola konferences (AFC) rietumu divīzijā, bet izslēgšanas spēļu turnīrā viņi apstājās pie divīziju "plejofiem", kur nācās atzīt nākamo "Super Bowl" ieguvēju, Pitsburgas "Steelers", pārākumu ar 35:24.

Izmantotie resursi:
insider.espn.go.com