Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:370, Did:0, useCase: 3

Hariss pagarins līgumu ar "Bears"

Juris Miņins
Juris Miņins

Hariss pagarins līgumu ar "Bears"
Tomijs Hariss
Foto: AP

Nacionālās Futbola Līgas (NFL) komanda Čikāgas "Bears" ir pagarinājusi līgumu ar vienu no komandas labākajiem aizsargiem Tomiju Harisu.

Čīkagas "Bears" noslēdza jaunu līgumu ar aizsardzības iekšējās līnijas spēlētāju (DT) uz četriem gadiem. Līguma finansiālo pusi klubs nevēlas izpaustu, bet paredzams, ka šīrīta speciāli sasauktajā preses konferencē pats Hariss pastāstīs par šo līgumu kaut ko vairāk.

25 gadus vecais spēlētājs savas karjeras laikā jau 3 reizes ir piedalījies Nacionālās Futbola Līgas "Pro Bowl" spēlē. Viņš ir izgājis sākumsastāvā 56 no 60 spēlēm un veicis 208 spēka paņēmienus līdzšinējās četrās NFL pavadītajās sezonās.

2004. gada drafta pirmajā kārtā izvēlētais spēlētājs pēdējās divās sezonās ir 13 reizes apturējis pretinieku saspēlēs vadītājus pirms tas izdarījis piespēli, kas ir otrais labākais rādītājs starp DT spēlētājiem.

Līdz ar šī līguma noslēgšanu Čikāgas "Bears" ir palikuši vien divi spēlētāji ar kuriem komandai ir jānoslēdz līgums vēl līdz pirmssezonas treniņnometnes sākumam - centra aizsargs Braiens Urlahers un atgriezējs Devins Hesters.

Izmantotie resursi:
sportingnews.com

     [+] [-]

, 2008-06-20 14:17, pirms 16 gadiem
1 no 3 ir jau nodrošināts. Vēl Urlaheru un labāko līgas atgriezēju Hesteru un vismaz neliels Bears kodols būs saglabāts. Bears jāreabilitē sevi par neveiksmīgo pagājušo sezonu.

     [+] [-]

, 2008-06-20 14:26, pirms 16 gadiem
Mixes rakstīja: 1 no 3 ir jau nodrošināts. Vēl Urlaheru un labāko līgas atgriezēju Hesteru un vismaz neliels Bears kodols būs saglabāts. Bears jāreabilitē sevi par neveiksmīgo pagājušo sezonu.


Reksim jāsāk spēlēt, tad var skatīties tālāk... nu nepārliecina viņa spēlē. Ja komanda grib kko sasniegt, tad viņiem ir vai nu kkā "jāsapurina" Grosmans vai arī jāgaida, kad no cietuma iznāks Viks.
Nedomāju, ka nākamgad par viņu būs kkāda lielā interese, bet ja viņš pats gribēs atgriezties NFL, tad gan jau piekritīs mazam (salīdzinoši ) līgumam un smagi strādās treniņos.

Starp citu, nesen mūsu apspriestā "Falcons" tēma ir "izķidāta" arī SN.com lapā: sportingnews.com: SportingNews.com - Your expert source for NFL...

     [+] [-]

, 2008-06-20 14:44, pirms 16 gadiem
Jā, Reksis ir ļoti nestabils savā sniegumā un diemžēl pārsvarā tas ir diezgan vājš. Gaida no viņa daudz, bet sevi viņš nav pierādījis vēl joprojām.

SN autors arī par Raienu ko? Nu laikam jau tas arī ir labākais variants. Tikai nesaprotu, kāpēc viņš pat nepiemin Leftviču un Harringtonu. Tos pavisam norakstījis vai? Katrā ziņā es izvēlētos Leftviču, ja viņš atgūtu veco formu vai pat būtu progresējis. Ja nē, Raiens ir labākā izvēle.

     [+] [-]

, 2008-06-20 14:54, pirms 16 gadiem
Mixes rakstīja: Jā, Reksis ir ļoti nestabils savā sniegumā un diemžēl pārsvarā tas ir diezgan vājš. Gaida no viņa daudz, bet sevi viņš nav pierādījis vēl joprojām.

SN autors arī par Raienu ko? Nu laikam jau tas arī ir labākais variants. Tikai nesaprotu, kāpēc viņš pat nepiemin Leftviču un Harringtonu. Tos pavisam norakstījis vai? Katrā ziņā es izvēlētos Leftviču, ja viņš atgūtu veco formu vai pat būtu progresējis. Ja nē, Raiens ir labākā izvēle.


Ar "Falcons" ir tāda situācija, ka viņi, pēc Vika aiziešanas, "pārūvē" komandu, lai varētu atgriezties vismaz iepriekšējā līmenī, tāpēc arī labāk, lai jaunie uzņem spēļu praksi, sliktāk jau nu toč nebūs.

Tie paši "manējie" "Cardinals". Lai arī Vorners navīpaši sliktāks par Leinartu, iespēlēts tiek tieši Leinarts, jo viņš ir komandas nākotne.

Godīgi sakot, viņi iegrābās ar Viku ne tikai "ārpussporta" ziņā, bet arī tādā, ka viņš bija komandas centrālais spēlētājs, kurš arī vilka visu komandu. Jā, protams, bija arī citi, taču Viks "atradināja" viņus uzņemties spēli uz sevi.
Pie tam "Vika faktors" bija tas, kas komandai ļāva nedomāt par QB pozīcijas nostiprināšanu, bet gan cerēt uz Viku.

     [+] [-]

, 2008-06-20 15:03, pirms 16 gadiem
Jā, es saprotu, bet es vnk domāju, ka vēl viena rūkija spēlēšana, sevišķi tik svarīgā pozīcijā kā QB, varētu aizkavēt komandas ātrāku atlabšanu vēl uz vismaz 1 sezonu. Ja vismaz QB pozīcijā spēlētu kaut cik pieredzējis spēlētājs, tad Falcons varētu nedaudz nostiprināties. Leftvičs nav vecs un, manuprāt, savu potenciālu tā arī nav sasniedzis, tāpēc ar viņu es arī saistīju Falcons turpmāko nākotni. Tagad Falcons ir 5 QB, katrs var spēlēt kā starteris, tāpēc ir pilnīgs haoss. Un, ja no tiem 5 spēlēs vismazāk pieredzējušākais un jaunākais, tad kam tā visa QB varza vispār vajadzīga? Protams, Falcons nav ko zaudēt spēlējot Raienu, bet tas, manuprāt, ir liels upuris, jo pirmie pāris gadi ar viņu būs tikai atspēriens, un nav galvojuma, ka viņš sevi attaisnos. Bet nu redzēs, ko treneris uzskatīs par labāko variantu.

     [+] [-]

, 2008-06-20 15:17, pirms 16 gadiem
Mixes rakstīja: Jā, es saprotu, bet es vnk domāju, ka vēl viena rūkija spēlēšana, sevišķi tik svarīgā pozīcijā kā QB, varētu aizkavēt komandas ātrāku atlabšanu vēl uz vismaz 1 sezonu. Ja vismaz QB pozīcijā spēlētu kaut cik pieredzējis spēlētājs, tad Falcons varētu nedaudz nostiprināties. Leftvičs nav vecs un, manuprāt, savu potenciālu tā arī nav sasniedzis, tāpēc ar viņu es arī saistīju Falcons turpmāko nākotni. Tagad Falcons ir 5 QB, katrs var spēlēt kā starteris, tāpēc ir pilnīgs haoss. Un, ja no tiem 5 spēlēs vismazāk pieredzējušākais un jaunākais, tad kam tā visa QB varza vispār vajadzīga? Protams, Falcons nav ko zaudēt spēlējot Raienu, bet tas, manuprāt, ir liels upuris, jo pirmie pāris gadi ar viņu būs tikai atspēriens, un nav galvojuma, ka viņš sevi attaisnos. Bet nu redzēs, ko treneris uzskatīs par labāko variantu.


"Falcons" atkopjas vairākās pozīcijās, tāpēc, manuprāt, izdevīgā ir jau nu samainīt visus uzreiz, nevis no sākuma offensive line, bet tad mainīt QB. Pie tam Raiens labi sevi parādīja NCAA un reāli "Falcons" nav ko zaudēt. Viņi labāk paņem jauno un uztrenē viņu, nevis liek kādu kurš ir caurkritis citās komandās ar domu "pei mums viņš moš tomēr uzspēlēs".

P.S. Leftvičs pašlaik ir FA un nemaz nav zvanīts, ka šis paliks Atlantā.

     [+] [-]

, 2008-06-20 15:29, pirms 16 gadiem
Juris Miņins rakstīja: P.S. Leftvičs pašlaik ir FA un nemaz nav zvanīts, ka šis paliks Atlantā.

Nu tad variantu laikam tiešām īpaši nemaz nav.