Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:370, Did:0, useCase: 3

"Cardinals" nolīgst Andersonu un Porteru

Juris Miņins
Juris Miņins

"Cardinals" nolīgst Andersonu un Porteru
Džoijs Porters
Foto: AP/Scanpix

Nacionālās futbola līgas (NFL) komanda Arizonas "Cardinals" ir parakstījusi līgumus ar diviem spēlētājiem – iekšējās aizsardzības līnijas aizsargu Džoiju Porteru un saspēles vadītāju Dereku Ārmstrongu.

Ar iekšējās aizsardzības līnijas aizsargu Džoiju Porteru "Cardinals" noslēdza triju sezonu līgumu, kuru laikā atlēts var nopelnīt 24.5 miljonus ASV dolāru. Savukārt Dereks Ārmstrongs ir nolīgts uz divām sezonām, kuru laikā no Klīvlendas "Browns" atlaistais saspēles vadītājas var saņemt 18.25 miljonus ASV dolāru, taču līguma garantētā summa ir tikai 3.25 miljoni, t.i., pārējo summu Ārmstrongs var nopelnīt rādot labu sniegumu.

Lai tiešām šādu labu sniegumu varētu parādīt, vispirms, Derekam Ārmstrongam no potenciālās pirmā saspēles vadītāja vietas ir jāizkonkurē Mets Leinarts, kurš, lai arī līdz šim nav rādījis stabila komandas uzbrukuma līdera spēli, ir "Cardinals" pirmā izvēle saspēles vadītāja pozīcijā. Savukārt Džoijam Porteram gan vieta sastāvā ir puslīdz garantēta, jo viņš komandā tika ņemts ar konkrētu mērķi aizstāt Karlosu Densbiju.

No citiem darījumiem der atzīmēt Larija Fūta (LB) atgriešanos Pitsburgas "Steelers" rindās, kuras viņš, kā izrādījās, pameta tikai uz gadu, to pavadot Detroitas "Lions" komandā. Tāpat interesanta ir bijušā Čikāgas "Bears" un Hjūstonas "Texans" saspēles vadītāja Reksa Grosmana pārcelšanās uz Vašingtonas "Redskins" vienību.

Kopumā jāsaka, ka aktivitāte brīvo aģentu tirgū ir vairāk vai mazāk norimusi un vienības pašlaik mēģina noslēgt līgumus ar ierobežotajiem brīvajiem aģentiem vai arī izvēlas savu komandu pastiprināt vairāk kvantitatīv, nevis kvalitatīvi, jo, kā zināms, gandrīz visi labākie brīvie aģenti jau ir arī atraduši jaunas komandas.

Izmantotie resursi:
forecaster.ca

     [+] [-]

, 2010-03-29 10:23, pirms 14 gadiem
nfl.com: New Cardinals LB Porter arrested on suspicion...

labs papildinājums kardināļiem