Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:370, Did:0, useCase: 3

Breidijs 14. reizi izvēlēts "Pro Bowl", Lindsijs raksta vēsturi

Juris Miņins
Juris Miņins

Breidijs 14. reizi izvēlēts "Pro Bowl", Lindsijs raksta vēsturi
F.Lindsijs
Foto: AFP/Scanpix

Nacionālā futbola līga (NFL) šodien ir nosaukusi tos spēlētājus, kas sezonas izskaņā piedalīsies "Pro Bowl" mačā, kas ir analogs citās līgās rīkotajām "All Stars" spēlei.

NFL šodien ir nosaukusi savu konferenču simbolisko izlašu sastāvu, kas 27. janvārī Orlando "Camping World Stadium" arēnā spēlēs "Pro Bowl" mačā.

Par interesantāko šīssezonas stāstu parūpējās Denveras "Broncos" pussargs Filips Lindsijs, kurš ir kļuvis par pirmo nedraftēto spēlētāju NFL vēsturē, kurš savā debijas sezonā ir iekļuvis "Pro Bowl" sastāvā. Interesanti, ka pēc vidusskolas absolvēšanas Lindsijs arī nebija izpelnījies nekādu lielo koledžu komandu uzmanību, tāpēc pievienojās ambīciju ziņā daudz pieticīgākajai Kolorado komandai.

Šosezon Lindsijs laukumā ir gājis visos 14 mačos, kopumā gūstot 991 jardu un deviņus piezemējumus uzbrūkot pa zemi, kā arī vēl vienu piezemējumu un 230 jardus tverot piespēles. Ar šādu sniegumu viņš arī ir kļuvis par Denveras "Broncos" pirmo pussargu.

Runājot par veterāniem, tad Toms Breidijs jau 14. reizi ir izvēlēts dalībai "Pro Bowl". Šoreiz gan viņš ir viens no diviem AFC konferences dublieriem, jo pamatsastāva saspēlnieka vietā ir iebalsots Kanzassitijas "Chiefs" saspēles vadītājs Patriks Mahoumss. Breidijs šajā rādītājā ir panācis Peitonu Meningu, Toniju Gonzalesu, Brūsu Metjūzu un Merlinu Olsenu. 15 "Pro Bowl" mačos nav piedalījies neviens cits spēlētājs.

Savukārt Drū Brīzs ir ticis pie 12. "Pro Bowl" spēles, jo viņam ir paredzēta vieta sākumsastāvā. Tāpat jāpiebilst, ka Brīzs ir otrais zvaigžņu spēlēm bagātākais pašlaik aktīvais spēlētājs.

Komandu ieskaitē visvairāk "Pro Bowl" dalībnieku ir Losandželosas "Chargers", jo septiņi tās spēlētāji ir iekļauti zvaigžņu sastāvā, tajā skaitā arī Filips Riverss.

NFL 2019. gada "Pro Bowl" izlases

AFC izlase

Poz.1.2.3.4.
QBP. MahoumssF. RiverssT.Breidijs
RBDž.KonersM.GordonsF. Lindsijs
FBA.Šermans
WRD.HopkinssT.HilsA.BraunsK.Alens
TT.LīvensA.VilanuevaE.Fišers
GD.DekastroM.JandaK.Nelsons
CM.PonsijsM.Ponsijs
TET.KelsīE.Ībrons
DEDž.VatsM. GaretsM.Ingrems
DLDž.EtkinssDž.KeisijsK.Heivords
OLBV.MillersDž.KlaunijaD.Fords
ILBS.MoslijsB.Makinijs
CBH.HovardsDž.RamsijsS.GilmorsD.Vords
FSD.DžeimssE.Vedels
SSDž.Adamss
KDž.Maierss
LS(tiks nosaukts)
PBrets Kērnss
KRAndrē Robertss
STA.Filipss

NFC izlase

Poz.1.2.3.4.
QBD.BrīzsDž.GofsĀ.Rodžerss
RBT.GērlijsS.BārklijsE.Eliots
FBK.Jusčiks
WRH.DžonssM.TomassA.TīlensD.Adamss
TT.SmitsT.ĀrmstedsT.Viljamss
GZ.MārtinsB.BrukssT.Tērners
CA.MaksM.Angers
TEZ.ErtzsG.Kitls
DEK.DžordansD.LorenssD.Hanters
DLA.DonaldssF.KokssA.Hikss
OLBK.MaksR.KerigansA.Bars
ILBL.KīklijsB.Vāgners
CBK.FulersP.PītersonsD.SlejsB.Džonss
FSE.DžeksonsH.Smits
SSL.Kolinss
KA.Rosass
LS(tiks nosaukts)
PM.Diksons
KRT.Koens
STKorijs Litltons

Izmantotie resursi:
https://www.nfl.com/

  -1 [+] [-]

, 2018-12-19 12:58, pirms 6 gadiem
Žēl, bet šosezon Breidijs vairs galīgi nevelk , laikam vecums klāt kā Jāgram hokejā.

  -1 [+] [-]

, 2018-12-19 15:20, pirms 6 gadiem
rudy_Latvija rakstīja: Žēl, bet šosezon Breidijs vairs galīgi nevelk , laikam vecums klāt kā Jāgram hokejā.
Tā "nevilkšana" ir nosacīta.
Protams, ka 40+ gados spēlēt NFL... tas jau ir iespaidīgi, bet darīt to Breidija "nevilkšanas" līmenī, vispār fantastika - viņš ir TOP 10 pēc jardiem, pēc precīzām piespēlēm, pēc TD. Uz iepriekšējo sezonu fona, protams, nav tik spilgti, taču viņš pat tagad ir ĻOTI labs QB. Un atkal - iepriekšējo sezonu fons ir MVP sezona... . Breidija standarti vnk ir tika augsti, ka ne-MVP spēle liekas "nevilkšana".

Ja runā par NE spēli, tad tur, protams, sliktā ir vairāk. Precīzāk, vēl pirms šī gada sākumā notikušā SB jau bija skaidrs, ka nākamsezon (t.i., šosezon) "Patriots" būs vājāki un sezonā tas ir apliecinājies.

Teikt, ka viņi ir ļoti vāji, nevar, taču, ja salīdzina ar pagājušo sezonu, tad teju nekur nav bijis uzlabojums, šur tur - neliels kritums. Tāpēc arī rezultāti ir likumsakarīgi, turklāt tādā augstas konkurences līgā kā NFL visu laiku būt pašā, pašā augšā ir neiespējami.

Beigu beigās, PO "Patriots" tāpat, visdrīzāk, tiks un tur jau sākas pilnīgi citas spēles un spēlītes.