Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:370, Did:0, useCase: 3

NFL šodien: "Jets" lūko pēc malējā uzbrucēja, Džeksons diskvalificēts

Juris Miņins
Juris Miņins

NFL šodien: "Jets" lūko pēc malējā uzbrucēja, Džeksons diskvalificēts
Tanards Džeksons
Foto: AP

Nacionālās futbola līgas (NFL) vienība Ņujorkas "Jets" jau tuvākajā laikā mēģinās nolīgt kādu malējo uzbrucēju un kā galvenie kandidāti pārejai uz Ņujorku tiek minēti Dveins Bovs un Brendons Maršals.

Ar šo rakstu tiek aizsākta rakstu sērija, kuros, kompaktā formā, tiks stāstīts par Nacionālās futbola līgas jaunumiem, baumām un citām interesantām lietām saistībā ar NFL.

Ņujorkas "Jets" meklē malējo uzbrucēju
Kā ziņo "New York Daily News", tad Ņujorkas "Jets" veic pārrunas ar vairākām komandām par iespējamo maiņu, kurā ņujorkieši iegūtu kādu malējo uzbrucēju. Tāpat laikraksts atzīmē, ka "Jets" mēģinās iegūt Denveras "Broncos" uzbrucēju Brendonu Maršalu, kurš, lai arī nav oficiāli izlikts uz maiņu, vairākkārtīgi ir paziņojis, ka vairs nevēlas spēlēt šajā komandā. Taču, ja šis darījums neizdosies, ņujorkiešu otrais variants, lai pastiprinātu sastāvu ir Kanzassitijas "Chiefs" uzbrucējs Dveins Bovs, kuru 2007. gadā "Chiefs" izvēlējās pirmajā kārtā ar kopējo 23. numuru.

Brīvais aizsargs Tanards Džeksons diskvalificēts
Tampabejas "Buccaneers" brīvais aizsargs Tanards Džeksons ir diskvalificēts uz pirmajām četrām gaidāmās sezonas spēlēm par līgas iekšējo noteikumu, kuri aizliedz spēlētājiem lietot apreibinošas vielas, neievērošanu. Pats spēlētājs pēc līgas paziņojuma situāciju komentēja šādi: "Man tas nav pārsteigums, taču es vienalga esmu vīlies. Vīlies sevī, jo esmu pievīlis tik daudz cilvēkus – komandu, ģimeni, komandas līdzjutējus."

Kriss Velss atkal savainoja potīti
Pagājušās sezonas finālistu Arizonas "Cardinals" šī gada drafta pirmās kārtas izvēle Kriss Velss atkārtoti ir savainojis potīti, kuras dēļ viņam bija jāizlaiž lielākā daļa no pirmssezonas treniņiem. Šoreiz savainojums nav tik nopietns un, paredzams, ka pussargs varēs piedalīties otrās nedēļas pārbaudes spēlē pret Sandijego "Chargers", taču jautājums ir –cik nopietni. Atgādināsim, ka Velss ne tikai izlaida lielu daļu pirmssezonas nometnes, bet arī nevarēja ierasties uz komandas debitantu pavasara treniņiem, jo bija aizņemts kārtojot akadēmiskos parādus Ohaio universitāte.

Djūss Makalisters mēģinās atgriezties NFL
Bijušais Ņūorleānas "Saints" pussargs Djūss Makalisters mēģinās iekļūt kādā no NFL komandām. Kā stāsta pats 30 gadus vecais sportists, tad viņš ir pietiekoši labā fiziskā kondīcijā, taču galvenais iemesls kāpēc ar līguma noslēgšanu varētu būt problēmas ir viņam piešķirtā četru spēļu diskvalifikācija par nu jau bēdīgi slaveno "StarCaps" ( Dopinga skandāls NFL ) lietošanu.

"Vikings" ir apmierināti ar Fāvra sniegumu
Minesotas "Vikings" vadība ir izteikusi apmierinātību ar vakardien nolīgtā Breta Fāvra parādīto sniegumu treniņos. Tāpat neoficiāli ir izskanējusi informācija, ka otrās nedēļas pārbaudes spēlē pret Kanzassitijas "Chiefs" minesotiešu pirmos uzbrukumus varētu sākt tieši jauniegūtais saspēles vadītājs-veterāns.

Izmantotie resursi:
espn.go.com
gridironfans.com