Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:370, Did:0, useCase: 3

"Eagles" pārspēj "Bills"

Juris Miņins
Juris Miņins

"Eagles" pārspēj "Bills"
Ronalds Dārbijs pārtver bumbu.
Foto: AFP/Scanpix

Nacionālās futbola līgas (NFL) pirmssezonas otrās nedēļas ietvaros Filadelfijas "Eagles" ar 20:16 pārspēja Bufalo "Bills".

Filadelfijas un Bufalo komandu cīņa bija īpaša tādēļ, ka pagājušajā nedēļā komandas veica maiņas darījumu un tajā iesaistītajiem futbolistiem, neapšaubāmi, bija motivācija sevi parādīt jaunajos kreklos. Vislabāk tas izdevās Ronaldam Dārbijam, nu jau "Eagles" malējam aizsargam, kurš pārtvēra vienu Tairoda Teilora raidīto piespēli, divas piespēles izjauca un veica vienu tvērienu.

Teiloram šī spēle kopumā nebija veiksmīga, jo viņš realizēja tikai astoņas no astoņpadsmit piespēlēm un guva 53 jardus, divas piespēles atdodot pretinieku rokās.

Pievēršoties spēles gaitai, jāsaka, ka ar piezemējumiem skatītāji netika lutināti, jo abas komandas lielākoties punktus guva no brīvsitienu atzīmes, Kalebam Sturģim divi realizēti brīvsitieni, bet Stīvenam Hausčkam – trīs.

Pirmais piezemējums tika gūts otrajā ceturtdaļā, kad Korijs Klements veica sešu jardu skrējienu un guva sešus punktus "Eagles" labā. Savukārt Brendons Reilijs pēdējā ceturtdaļā notvēra Tīdžeja Jeitsa deviņu jardu piespēli, kas rezultātu pavērsa par labu "Bills" (16:13). Viņu prieki gan nebija ilgi, jo aptuveni divas minūtes vēlāk un trīs minūtes līdz mača beigām, Filadelfijas pussargs Bairons Māršals atkal ienesa bumbu ieskaites zonā, uzstādot gala rezultātu – 20:16.

Atgriežoties pie komandu jaunpienācēju snieguma, "Eagles" rindas papildinājušais malējais uzbrucējs Alštons Džefrijs notvēra divas piespēles un guva 23 jardus, bet "Bills" komandas jaunpienācēji Eidžejs Geinss (CB) izcēlās ar pārtvertu piespēli, bet veterāns Ankvans Boldins, kurš nu spēlēs Bufalo, notvēra vienu no trim piespēlēm, gūstot piecus jardus.

Džordans Metjūzs, kurš tika sūtīts pretī Ronaldam Dārbijam, šajā mačā nepiedalījās.

Jāpiebilst, ka Maiami "Dolphins" un Baltimoras "Ravens" mačā debiju "Delfīnu" rindās piedzīvoja Džejs Katlers, kurš izpelnījās Maiami komandas līdzjutēju ovācijas jau tad, kad vienkārši devās laukumā. Atdodot precīzi trīs no sešām piespēlēm, Katlers guva 24 jardus, kas nepalīdzēja "Dolphins" un viņi zaudēja ar 7:31.

NFL, Pirmssezonas 2. nedēļa

ViesiMājniekiRezultāts
RavensDolphins31:7
BillsEagles16:20
BuccaneersJaguars12:8

Izmantotie resursi:
https://www.nfl.com/