Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:370, Did:0, useCase: 3

"Giants" izcīna uzvaru pēdējās sekundēs

Juris Miņins
Juris Miņins

"Giants" izcīna uzvaru pēdējās sekundēs
Ņujorkas "Giants"
Foto: AFP

Vienā no pēdējām Nacionālās futbola līgas (NFL) pirmās pirmessezonas nedēļas pārbaudes spēlēm Ņujorkas "Giants", beidzoties spēles laikam, guva piezemējumu pēc Karolīnas "Pathers" zaudētās bumbas un svinēja uzvaru ar 24:17.

Lai arī pirmajā spēles puslaikā ņujorkieši bija krietni pārāki pār Karolīnas komandu, jo uz diviem "Giants" piezemējumiem "Panthers" atbildēja tikai ar diviem "drošības" punktiem, otrajā puslaikā karolīnieši saņēmās un prata pietuvoties, bet vēlāk arī izlīdzināt rezultātu.

Spēles pēdējā minūtē, jeb 57 sekundes pirms spēles beigām, "Panthers" futbolisti veica piezemējumu, un, līdz ar to, rezultāta starpība saruka līdz diviem punktiem. Lai arī šo starpību sadeldēt karolīnieši izšķīrās par 2 punktu papilduzbrukumu, kas arī izrādījās veiksmīgs – 17:17 un mazāk kā minūte ko spēlēt. Un lai arī varēja izpildīt īso sitienu, "Panthers" nolēma veikt tālsitienu, atdodot bumbu Ņujorkas komandai, kas, kā vēlāk izrādījās, arī bija pareizi, jo "Giants" neizdevās izveidot veiksmīgu uzbrukumu.

Līdz ar to bija palikušas 10 sekundes, rezultāts bija neizšķirts un bumba pie "Panthers" un škita jau, ka spēlē būs papildlaiks, taču nekā – nu jau kārtējā zaudētā bumba Karolīnas futbola komandas izpildījumā (kopā tādas bija sešas) un veiksmīgs Tomija Hila, Kolorado valsts universitātes absolventa, rezultatīvs skrējiens – 24:17!

Pie cīņas labākajiem spēlētājiem var minēt abus "Giants" pussargus Ahmadu Bredšovu un Brendonu Džeikobsu, kuriem izdevās pāris labi reidi, bet Bredšovs vēl arī spēja noslēgt rezultatīvi vienu uzbrukumu. Savukārt "Panthers" rindās atzīstami spēlēja malējie uzbrucēji, jo sešiem no viņiem vidēji ir veikti vismaz 10 jardi.

NFL Pirmssezona, 1. nedēļa

ViesiMājniekiRezultāts
Bufalo "Bills"Tenesī "Titans"18:21*
Jaunanglijas "Patriots"Filadelfijas "Eagles"27:25
Vašingtonas "Redskins"Baltimoras "Ravens"0:23
Arizonas "Cardinals"Pitsburgas "Steelers"10:20
Dalasas "Cowboys"Oklendas "Raiders"10:31
Sentluisas "Rams"Ņujorkas "Jets"23:20
Minesotas "Vikings"Indianapolisas "Colts"13:3
Sinsinati "Bengals"Ņūorleānas "Saints"7:17
Denveras "Broncos"Senfrancisko "49ers"16:17
Atlantas "Falcons"Detroitas "Lions"26:27
Čikāgas "Bears"Bufalo "Bills"20:27
Klīvlendas "Browns"Grīnbejas "Packers"0:17
Tampabejas "Buccaneers"Tenesī "Titans"20:27
Hjūstonas "Texans"Kanzassitijas "Cheifs"16:10
Sietlas "Seahawks"Sandijego "Chargers"20:14
Džeksonvilas "Jaguars"Maiami "Dolphins"9:12
Karolīnas "Panthers"Ņujorkas "Giants"17:24

* Spēle notika "Hall of fame" nedēļas ietvaros

Izmantotie resursi:
espn.go.com