Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:370, Did:0, useCase: 3

UFL turpina "vervēt" NFL spēlētājus

Juris Miņins
Juris Miņins

UFL turpina "vervēt" NFL spēlētājus
Dž.P. Losmans
Foto: Jamd

Apvienotā futbola līga (UFL) turpina mēģinājumus savās rindās iesaistīt bijušais vai esošos Nacionālās futbola līgas (NFL) spēlētājus un pašlaik bez Maikla Vika parādās arī citi zināmi vārdi.

Jau ziņojām, ka UFL vadība mēģinās kādā no savām komandām iespēlēt bijušo NFL komandas Atlantas "Falcons" saspēlēs vadītāju Maiklu Viku, kuram pašlaik ir zināmas grūtības atrast darbu sakarā ar vēl nesen izciesto cietumsodu un pašlaik notiekošo spēlētāja bankrota procedūru. Taču pašlaik parādās arī citu spēlētāju uzvārdi, kuri varētu pievienoties jaunizveidotajai amerikāņu futbola līgai.

Kā nākamais skaļākais uzvārds šajā sarakstā tiek minēts Bufalo "Bills" saspēles vadītājs Dž. P. Losmans, kurš aizvadītajā sezonā bija otrais "Bills" saspēles vadītājs un tā kā, objektīvu iemeslu dēļ, viņa spējas netiek vērtētas NFL komandas pirmā saspēles vadītāja līmenī, tad UFL arī ir izteikuši piedāvājumu pievienotis Lasvegasas komandai (komandu nosaukumi vēl nav publiskoti - aut.), kuru trenēs Džims Fasels.

Tāpat tiek minēts, ka UFL spēlētāju rindas varētu papildināt Arizonas "Cardinals" saspēles vadītājs Tims Retajs un Klīvlendas "Browns" saspēles vadītājs Kens Dorsijs, kuri arī savās komandās nav pirmie numuri, taču nonākot Apvienotajā futbola līgā viņu spēles laiks un arī atalgojums varētu būtiski pieaugt.

Izmantotie resursi:
insider.espn.go.com