Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:370, Did:0, useCase: 3

Maršals pametīs Denveru

Juris Miņins
Juris Miņins

Maršals pametīs Denveru
Brendons Maršals
Foto: Jamd

Nacionālās futbola līgas (NFL) komandas Denveras "Broncos" malējais uzbrucējs Brendons Maršals, kurš iepriekš pieprasīja algas paaugstinājumu, iespējams, pievienosies Baltimoras "Ravens" vienībai.

Denveras "Broncos" malējais uzbrucējs, kurš iepriekš pieprasīja maiņu uz kādu citu vienību, bet vēl pavisam nesen - algas pielikumu, iespējams, varētu nonākt Baltimoras "Ravens" vienībā. Maršals, kurš vēl nesen tika sodīts ar 35000 dolāru lielu naudassodu par neierašanos uz komandas "minitreniņiem", jau izeicās, ka nekādā gadījumā nepaliks Denverā un sacīja, lai visi viņa Denveras atbalstītāji "novēl viņam labu veiksmi".

Jāpiebilst, ka Ziemeļamerikas mediji noskaidroja, ka paši Baltimoras "Ravens", ja arī viņiem ir interese par Maršalu, vēl nav kontaktējušies ar "Broncos" vienību. Tāpat jāpiebilst, ka interesentu pulkā ir arī citas komandas - Čikāgas "Bears", Ņujorkas "Giants", Ņujorkas "Jets" un Tampabejas "Buccaneers".

Atgādināsim, ka aizvadītajā sezonā Brendona Maršala kontā bija 16 spēles, kurās viņš veica 1265 jardus, vidēji mēģinājumā veicot 12.2 jardus, bet sešos uzbrukumos Maršals bija rezultatīvs. Spēlējot "pa zemi", Maršala kontā bija divas izspēles, taču neveiksmīgas - tajās tika zaudēti 4 jardi.

Izmantotie resursi:
insider.espn.go.com