Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:370, Did:0, useCase: 3

NFL spēlētājiem nepatikšanas ar likumu turpinās

Juris Miņins
Juris Miņins

NFL spēlētājiem nepatikšanas ar likumu turpinās
Džimijs Smits
Foto: AFP

Neilgu laiku pēc tam kā Nacionālā futbola līga (NFL) uz visu nākamo sezonu, par dažādiem likumpārkāpumiem, diskvalificēja Klīvlendas "Browns" malējo uzbrucēju Donti Stalvortu, tā parādījās informācija par divu citu malējo uzbrucēju problēmām ar likumu un iespējamajiem sodiem.

Pirmkārt, kā vēsta neoficiāli avoti, tad bijušajam Ņujorkas "Giants" malējam uzbrucējam Plaksiko Buresam , kuru pašlaik tiesā par nelikumīgu ieroča nēsāšanu, kā arī citiem pārkāpumiem, ja ar viņu kāda komanda noslēgs līgumu uz nākamo sezonu, tiks piespriesta vismaz astoņu nedēļu diskvalifikācija. Taču, kā ziņo tie paši avoti, neviena no komandām pagaidām nav izrādījusi interesi par Buresu.

Tāpat vakar kļuva zināms, ka bijušo Džeksonvilas "Jaguars" malējo uzbrucēju Džimiju Smitu jau tuvākajā laikā tiesās par narkotiku glabāšanu un ceļu satiksmes noteikumu neievērošanu. Atgādināsim, ka Smita automašīnā, pēc tam kā viņš tika apturēts pamatojoties uz aizdomām, ka bijušais NFL spēlētājs varētu būt apreibinošo vielu ietekmē, šī gada aprīlī atrada gan kokaīnu, gan marihuānu.

Atgādināsim, ka Stalvorts šī gada 14. martā kādā Maiami pludmales rajonā, esot alkohola ietekmē (1.2 promiles, Floridas štatā atļauto 0.8 promiļu vietā) un pārkāpjot atļautā ātrumu ierobežojumu (atļauto 65 km/h vietā Stalvorts brauca ar 80 km/h lielu ātrumu) notrieca ceļamkrāna vadītāju Mario Reijesu, kurš sabiedriskā transporta pieturā gaidīja autobusu. No gūtajiem savainojumiem Reijess mira.

Tiesa par šiem pārkāpumiem Dontem Stalvortam piesprieda mēnesi ilgu cietumsodu, taču vēlāk, pēc 24 dienām, futbolists un bojā gājušā ģimene panāca mierizlīgumu, kura detaļas netiek izpaustas, taču neskatoties uz to pašlaik Stalvortam ir spēkā vairāki citi ierobežojumi – divus gadus ilgs mājas arests, astoņu gadu pārbaudes laiks u.c.

Izmantotie resursi:
cbssports.com