Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:370, Did:0, useCase: 3

Maknebs gatavs spēlēt arī par uzbrucēju

Juris Miņins
Juris Miņins

Maknebs gatavs spēlēt arī par uzbrucēju
Donovans Maknebs un Maikls Viks
Foto: AFP

Nacionālās futbola līgas (NFL) vienības Filadelfijas "Eagles" saspēles vadītājs Donovans Maknebs paziņoja, ka, vajadzības gadījumā, var spēlēt arī uzbrukuma pozīcijās.

Maknebs, atbildot uz jautājumu kā viņš un komandas jauniegūtais saspēles vadītājs Maikls Viks spēs sadalīt spēles laiku, atbildēja: "Nedomāju, ka ar to būs kādas problēmas. Ja komandā ir divi augstākās klases saspēles vadītāji, tas tikai padara tās uzbrukumu stiprāku. Pretiniekiem tagad būs jādomā kā spēlēt pret komandu, ja tai uz laukuma ir divi saspēles vadītāji. Ja runājam tieši apr mani, tad esmu gatavs spēlēt arī par malējo vai balsta uzbrucēju."

Tāpat Maknebs atzīmēja, ka arī viņš pats bija viens no tiem, kas atbalstīja līguma noslēgšanu ar Maiklu Viku. Viņš atzīmēja, ka vēl pirms tam kā Viks tika atbrīvots no mājas aresta, viņš pats komandas vadībai sacīja, ka ir jāmēģina noslēgt līgums ar vienu no pēdējo gadu atlētiskākajiem "kvoterbekiem".

Atgādīnāsim, ka pašlaik "Eagles" risina saspēles vadītāju rotācijas problēmas, jo Maknebs ir neapšaubāms pirmais numurs, bet Kevinam Kolbam, pirms līguma noslēgšanas ar Viku, tika apsolīta otrā saspēles vadītāja vieta. Līdz ar to, lai regulārajā sezonā, kurā viks Varēs iesaistīties vien no 6. nedēļas, varētu piedalīties visi trīs, viens no viņiem spēlei tiks pieteikts "speciālo komandu" sastāvā. Tāpat jāpiebilst, ka komandas vadība atzīmēja, ka Viks varētu tikt iespēlēts gan saspēles vadītāja, gan pussarga, gan majējā uzbrucēja pozīcijās.

Izmantotie resursi:
espn.go.com