Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:370, Did:0, useCase: 3

Davkinss un Maršals atgriežas treniņnometnē

Juris Miņins
Juris Miņins

Davkinss un Maršals atgriežas treniņnometnē
Braiens Davkinss
Foto: AP

Nacionālās futbola līgas (NFL) komandas Denveras "Broncos" treniņnometnē ir atgriezušies divi komandas līderi – malējais uzbrucējs Brendons Maršals un pēdējais aizsargs Braiens Davkinss.

Brendons Maršals, kurš bija spiests izlaist veselu nedēļu no treniņnometnes tiesas procesa dēļ, beidzot ir atgriezies. Atgādināsim, ka tiesas process tika uzsākts, jo viņa bijusī draudzene mēģināja pierādīt, ka Maršals viņu ir fiziski ietekmējis. Taču, kā noskaidrojās tiesā, Maršals to nav darījis un visas viņam izvirzītās apsūdzības tika anulētas. "Vairāk nekā gadu man vajadzēja pārliecināt gan komandu, gan sabiedrību, ka es neko neesmu pārkāpis. Beidzot, kad ir oficiāls spriedums, arī tie, kas man neticēja varēs saņemt apstiprinājumu maniem vārdiem."

Savukārt Braiens Davkinss atgriezās treniņos pēc tam kā 3. augustā bija lauzis labo roku. Pašlaik viņa roka ir pamatīgi apsaitēta, taču pats spēlētājs neko traku tajā nesaskata: "Manas karjeras laikā ir bijuši gadījumi, kad ar lauztu roku bija pat jāpiedalās spēlē, tāpēc šis nav pats trakākais gadījums."

Jau ziņojām, ka Denveras "Broncos" pašlaik, savainojumu un jaunā uzbrukuma dēļ var rasties lielas problēmas, jo denveriešiem ir pievienojies jauns saspēles vadītājs, Kails Ortons, bet pussargs Noušons Moreno ir guvis ceļgala saišu savainojumu. Tāpat ar dažādiem savainojumiem bez pieminētā Davkinsa mokās arī divi citi pussargi – Raiens Toreins un Lamonts Džordans.

Atgādināsim, ka pirmssezonas pirmās nedēļas pārbaudes spēlē Denveras "Broncos", spēlējot novājinātā sastāvā un rādot ne to labāko sniegumu bija spiesti piekāpties Sanfrancisko "49ers" ar 16:17. Nākamo cīņu "Broncos" aizvadīs 22. augustā, kad tiksies ar Sietlas "Seahawks" komandu.

Izmantotie resursi:
espn.go.com