Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:370, Did:0, useCase: 3

Bels, visdrīzāk, nepaliks "Steelers", Tomass gaida maiņu

Juris Miņins
Juris Miņins

Bels, visdrīzāk, nepaliks "Steelers", Tomass gaida maiņu
Līveons Bels
Foto: USA Today/Scanpix

Tuvojoties Nacionālās futbola līgas (NFL) pirmssezonai un pārbaudes spēlēm, aizvien aktīvākas runas sāk parādīties par nākošās sezonas spēlētāju-brīvo aģentu līgumu pagarināšanu. Pašlaik visskaļāk par sevi ir atgādnājuši Līveons Bels un Ērls Tomass.

Par vienu no šīs starpsezonas "karstākajiem" spēlētājiem bija kļuvis pussargs Līveons Bels, kurš tā arī nav spējis vienoties par abpusēji pieņemamiem sadarbības noteikumiem ar Pitsburgas "Steelers" vienību. Jau otro reizi viņš sezonu aizvadīs ar tā saukto "franšīzes birku", kas, lai arī ir mehānisms, kas nodrošina puslīdz godīgu spēlētāja atalgojumu, ir īstermiņa risinājums.

Ņemot vērā to, kā līdz šim ir attīstījušās sarunas abu pušu starpā, spēlētāja aģents jau pašlaik ir paziņojis, ka, visdrīzāk, 2018. gada sezona būs pēdējā, kurā viņa klients pārstāv Pitsburgas vienību.

Tiek ziņots, ka lielākās domstarpības starp spēlētāja pārstāvjiem un komandu ir par atalgojumu, jo Bels, no vienas puses, ir spēlētājs, kurš karjeras pirmajos piecos gados ir guvis visvairāk jardus, bet no otras – viņam nākošgad jau būs 27 gadi, kas pussargu pozīcijas spēlētājiem jau tiek uzskatīts par vecumu, kurā sākas karjeras noriets.

Kā arī...

- Sietlas "Seahawks" turpina zaudēt spēlētājus no kādreiz tik leģendārā aizsardzības sastāva un nu Ērls Tomass ir paziņojis, ka vēlas līguma pagarinājumu jau tagad vai arī, ja komanda to nevar piedāvāt, pieprasa maiņu.

- Tāpat tiek ziņots, ka NFL komandas šajā sezonā ir piedzīvojušas kārtējo ieņēmumu pieaugumu, kas šoreiz, galvenokārt no TV translāciju tiesību pārdošanas, ir pieauguši par 4.9 procentiem.

Izmantotie resursi:
https://www.nfl.com/
ESPN: The Worldwide Leader in Sports

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2018-07-18 00:18, pirms 6 gadiem
Tomass tēmē uz Dalasu.

     [+] [-]

, 2018-07-18 14:57, pirms 6 gadiem
Jautājums autoram - kā jūs vispār sekojat amerikāņu futbolam?
Pa TV(ja - jā, tad pa kādiem kanāliem rāda)? Vai internetā livestream(kur var redzēt)?

     [+] [-]

, 2018-07-18 15:05, pirms 6 gadiem
BlackCoffee rakstīja: Jautājums autoram - kā jūs vispār sekojat amerikāņu futbolam?
Pa TV(ja - jā, tad pa kādiem kanāliem rāda)? Vai internetā livestream(kur var redzēt)?
reddit/nfl streams HD kvalitātē katra spēle

     [+] [-]

, 2018-07-18 15:24, pirms 6 gadiem
Krisons_bez_olām2 rakstīja: reddit/nfl streams HD kvalitātē katra spēle
plds